Webbplatsen Handlar Om Husdjur

10 Saker Som Katter Hatar Helt

Om kattunge inte Àr glad, Àr ingen ingen lycklig.


Om kattunge inte Àr glad, Àr ingen ingen lycklig. HÄll av din katts lista genom att hjÀlpa honom att undvika dessa 10 saker som (mest) kattdjur förnekar.

10 Saker som katter hatar helt: saker

1. Felaktiga introduktioner

10 Saker som katter hatar helt: inte

"Jag kan inte vÀnta pÄ att trÀffa Mittens!" du sÀger nÀr du tar hem en ny vÀn - men Mittens Àr ingenstans att hitta. Varför? De flesta katter Àr försiktiga med frÀmlingar, och det kan ta ett tag att bli bekvÀm runt dem. Var tÄlamod och tvinga aldrig din katt att interagera med en ny person om de inte Àr redo. Vanterna kommer att dyka upp sÄ smÄningom och pÄ henne egen schema.

2. högt ljud

10 Saker som katter hatar helt: katter

Fyrverkerier, bilar, bakugnar, dammsugare - alla dessa kommer sannolikt att skicka din kattskrÀpning till nÀrmaste gömstÀlle. Katter har mycket kÀnslig hörsel, sÄ högljudda ljud kan vara fysiskt obehagliga och hÀpnadsvÀckande.

3. Andra katter i deras territorium

10 Saker som katter hatar helt: saker

Inhemska katter Ă€r lĂ„ngt ifrĂ„n kung av djungeln, men de har fortfarande den territoriella instinkten. TĂ€nk pĂ„ detta innan du lĂ€gger ut mat för strays. Även om det fĂ„r dig att kĂ€nna dig som en bra samaritan, kanske din katt inte Ă€r överens.

4. Bil Rides

10 Saker som katter hatar helt: katter

Katter kan fÄ rörelsesjuka precis som mÀnniskor, men till skillnad frÄn mÀnniskor kan de inte berÀtta för dig att dra över eller rulla ner genom fönstret. Dessutom, var tar bilen vanligtvis dem? HÀr Àr en ledtrÄd: det börjar med "vet" och slutar med "erinarian". Inte konstigt att de finner vÀgturer stressiga.

5. Dirty Litter Boxes

10 Saker som katter hatar helt: saker

TÀnk om nÄgon kom till ditt hus, gjorde sin verksamhet och lÀmnade sedan utan att spola pÄ toaletten. Gross, eller hur? En smutsig soplÄda Àr i princip samma sak. Generellt sett bör du sköta din kattens kullÄda var och en till tvÄ dagar (oftare om du har fler katter) och byta kull om en gÄng i veckan.

6. Stale Food

10 Saker som katter hatar helt: inte

Din katt har förmodligen en sÀrskiljande "Jag Àr hungrig!" mjuka, men hur mÄnga gÄnger har du gÄtt för att fylla pÄ sin skÄl bara för att hitta den fortfarande halvfull? Det Àr irriterande, men katter kan vara krÀsna Àtare, sÄ kasta rester och skölj skÄlen innan du fyller pÄ den, eller byt till ett vanligt matningsschema med mindre portioner.

7. Medicinering

10 Saker som katter hatar helt: saker

Den hÀr Àr en no-brainer. Ingen gillar att ta medicin, sÄvida det inte Àr ett gummy vitamin. Kolla in vÄr artikel för tips om att ge din katt ett piller.

8. Aggressiv petting

10 Saker som katter hatar helt: katter

De flesta katter föredrar vissa typer av kÀrlek. Mjuka hakskritor Àr vanligtvis acceptabla, liksom en lugnande stroke pÄ baksidan, men stryker bort svansen och magen, oavsett hur frestande, och se till att hÄlla koll pÄ kattens kroppssprÄk för att undvika att bli repad eller biten.

9. Bli vÄt

10 Saker som katter hatar helt: katter

Katter mot vatten: det Àr en historia som Àr gammal som tiden. Medan det finns nÄgra undantag, hatar de flesta katter att bli vÄta. Lyckligtvis Àr katter proffs pÄ grooming sjÀlva, sÄ de behöver inte regelbundet bada.

10. Ignoreras

10 Saker som katter hatar helt: inte

Katter har sin egen dagordning, och nÀr det Àr dags för kramar, kommer de att lÄta dig veta. Om de tror att du slÄr av, kan de ta saker i sina egna tassar genom att klÀttra in i knÀet, blockera synfÀltet, huvudet pÄ dig eller mÀta upp en storm. SÄ sÀtt den bÀrbara datorn Ät sidan i en minut och ge din katt lite lovin '- det Àr bra för dig!

Huvudbildskredit: weknowmemes


Video: 10 ATTRAHERANDE SAKER KILLAR GÖR

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Bli Av Med Statisk Chockning PĂ„ Katter

✔ - Varför Kommer Min Katt Inte Att AnvĂ€nda Sin Litterbox?

✔ - Hur Man Tar Bort FĂ€stingar FrĂ„n Husdjur


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!