Webbplatsen Handlar Om Husdjur

12 Dagar Av Julklappar För Att Fira Ditt Husets Första Semester

Om ditt husdjur är nytt för familjen i år är det den bästa tiden att investera i de väsentliga saker som du har lagt ner!


Julkatt och hund, abyssinian kattunge, golden retriever tittar på

Högsäsongen är här. Och som alla goda husdjur, vet du att semestern inte bara är för människor - husdjur vill fira också!

Om du bara har fått en ny katt eller hund inom det senaste året, betyder det att du har extra lycka att fira. Detta är din första semestersäsong med din furry vän, så du kanske vill gå det extra steget för att göra denna säsong minnesvärd.

Plus, eftersom ditt husdjur fortfarande är nytt för familjen, är semestern den perfekta tiden att investera i de väsentliga saker som du kanske har lagt ner hela året. Men oroa dig inte, vi har täckt med våra 12 dagars julklappar för den speciella lilla furballen i ditt liv.

1. Custom Pet Ornament

Hund och katt anpassade smycken från Etsy.

Så många av oss har en "Baby's First Christmas" prydnad, så det verkar fel att inte få en för ditt husdjur. Dessa enkla men eleganta julbollar kan tillverkas med en silhuett av en katt, en anpassad hundsilhouette eller något annat djur. Och du kan lägga till ditt husdjurs namn i ett urval av teckensnitt och färger. Dessa semesterskatter börjar på $ 13.

2. Dog Holiday Sweater

Semesterporträtt av en Pitbull och en Sphynx katt i jultröjor med blå snöflingor bakgrund

Låt din valv visa upp sin semesteranda och hålla dem varma under de kalla vinterdagarna. Denna mjuka isle-stil tröja är adorably semester tema, men ändå mångsidig att bära under den kalla årstiden. Du hittar den hos PetCo i olika storlekar från och med 7,49 dollar.

3. Doggie Sport Pack

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Om du har en liten hund som älskar att komma med dig på äventyr, överväga att investera i en kvalité doggie ryggsäck. Dessa ryggsäckar är lättare för dig att bära än en traditionell bärare, och de är gjorda för mer robusta resor som vandringar. Denna K9 Sport Sack AIR finns på Amazon för $ 69,95.

4. Cat Lounge och Scratch

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Katter älskar att skrapa, men vissa skrapande inlägg passar inte helt in i inredningen i vissa rum. Det är därför den här snygga kattloungen som dubblar som ett reppost gör purr-fect-presenten till din kattunge. Hitta det på Amazon för 49,95 dollar.

5. Handstämplad Pet ID Tag

Pet-taggar.

Om du fortfarande använder taggen som du fick när du antog din hund eller kattunge, kan det vara dags att uppgradera. En handstämplad metalltag från Etsy är ett vackert alternativ som kommer att hålla längre. Kontrollera dessa härliga anpassade taggar ut för bara 13 dollar.

6. En uppgraderad säng

Mysigt Boston

Nu när din hund eller katt har antagligen vuxit närmare sin vuxna storlek, kan semestern vara en perfekt tid att uppgradera sin säng. För hundar kan du gå i high end och investera i Casper Dog Madrass (från $ 125), som lovar ett nästan oförstörbart lock och till och med tillåter extra tyg för hundar att "gräva" innan de cuddle. Eller för cuddlers, kolla in Majestic Pet Donut Bed (från $ 28,00 på Amazon). Och för katter, prova CatGeeks Cat Cave (på Amazon för $ 50,00).

7. Pooch Selfie Tennis Ball Phone Attachment

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Få den perfekta bilden av din pup varje gång genom att vända sig till din telefon, där du behöver det. Den här hilariska bilagan låter dig sätta en av deras favoritleksaker framför och i mitten, så du har chans att snäppa ditt skott. Hitta det på Amazon för $ 12,99.

8. Bolt-interaktiv laser

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Håll dig lekfull katt underhållen och ockuperad med denna laser leksak som rör sig själv. Din kattunge kan tillbringa timmar som jagar den svåra röda pricken. Dessutom är lasern kalibrerad så det är säkert för djur och kommer inte att skada ögonen. Hitta den på Amazon för 17,95 dollar.

9. Chuckit!

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Ingen hunds leksakslåda är komplett utan någon av de här hämta leksakerna. Och tro på dig, din arm kommer tacka dig. Så om du inte har en för din valp än, kommer de i olika storlekar och färger. Det blir timmar roligt. Hitta dem hos PetSmart för 8,95 dollar.

10. Madison mat och vatten skålar

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Nu när ditt husdjur verkligen har gjort sin plats i ditt hem, varför inte uppgradera sin matstation? Denna eleganta uppsättning kommer inte att se ut på plats i ditt kök eller matsal. Plus, skålen är diskmaskin säker. Hitta det på Pottery Barn från $ 69,00.

11. Prenumeration på BarkBox (eller MeowBox)

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Ge din furievän en mängd olika genom att beställa dem en prenumerationslåda! Lådor kommer med nya leksaker, godis och speciella gåvor som gör din hund eller katt så lycklig. BarkBox är ett populärt alternativ för hund älskare, och deras lådor börjar på bara $ 20 per månad. För kitty i ditt liv, försök MeowBox för $ 22,95 per månad.

12. Personliga Pet Strumpor

12 dagar av julklappar för att fira ditt husets första semester

Dessa söta strumpor till din hund eller din katt är helt enkelt paw-some. Och din juldekoration kommer inte att vara densamma utan en. Som en bonus kan du fylla den med ditt husdjurs favoritdisplay och leksaker, så de har en trevlig överraskning på julmorgon. Hitta dessa på Etsy för $ 15.98.

Med fantastiska gåvor så här föreställer vi dig och dina husdjur kommer att ha en ganska bra första jul tillsammans.

Letar du efter mer present inspiration denna semestersäsong? Bläddra igenom vår Etsy presentguide för katter och hundar och kolla in vår handledning om att ta bättre semesterbilder på ditt husdjur.


Video: Fotbollskills & Magsjuka... || Flyttvlogg #2

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 20 Pet Reactions Det Är I Grunden Du När Du Handlar Med Postkontoret

✔ - 21 Djur Klädda Upp Som Andra Djur

✔ - Hero Busschaufför Ger Puppar En Fri Åktur Under Åskväder


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!