Webbplatsen Handlar Om Husdjur

15 Handgjorda Hundprodukter För Under $ 20

Hund Àlskare Àlskar att duscha sina favorit fyra beniga vÀnner med bÄde tillgivenhet och gÄvor.


Hund Àlskare Àlskar att duscha sina favorit fyra beniga vÀnner med bÄde tillgivenhet och gÄvor. Och varför skulle inte de? Det finns ingen dedikation och strÀngsbestÀndig tillgivenhet som en hund, och medan du vill köpa din hund de bÀsta godis och leksaker, kan din plÄnbok kanske inte vara sÄ stödjande. Frukta inte! Dessa fantastiska handgjorda hundprodukter kommer sÀkert att sÀtta ett leende pÄ det förtjusande furiga ansiktet och de kommer inte att bryta mot banken.

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: bild

1 - LÀckra hund behandlar som ser bra nog för mÀnniskor (frÄn $ 1,99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hundprodukter

Bild: Woofablesbakery.com

Woofables Gourmet Dog Bageri gör lÀckra hundmatrasser som din hund kommer att Àlska. Handgjorda av högkvalitativa ingredienser, ser de hÀr hundens godis (som ÀggtÄren pÄ bilden ovan) sÄ bra att folk kan Àta! BestÀlla individuellt eller i bulk, men pÄ nÄgot sÀtt, dessa gourmet snacks Àr ett seriöst steg upp frÄn kibble.

2 - Gorgeous Tooled LĂ€derhalsband ($ 19.99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: handgjorda

Bild: Etsy

Vad sÀtter du pÄ din snygga kompis sÄ alla kÀnner till hans namn? En vackert handgjord lÀderkrage tillverkad av RSVPhandcrafted Àr sÄ snÀll, din hund kommer att flaunt den. Och hej, varför inte fÄ en matchande eftersom det skulle göra ett sött sött armband.

3 - Upcycled Denim Dog Toys (FrÄn $ 7,99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hundprodukter

Bild: Etsy

Dessa bedÄrande denimdynosaurier av Rufflestiltskin Àr hundleksaker du och din vuxna kan mÄ bra om. De hÀr förhistoriska plushierna Àr gjorda av upcycled denim i olika blÄ nyanser och blir din hunds nya favoritkompisar.

4 - Interaktiv Hamp Rope Toys för Tug-of-War

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hundprodukter

Bild: Otter Company

Rope leksaker kan vara ett utmÀrkt sÀtt att utöva din hund samt underhÄlla dig bÄda med ett bra slag av krigskrig, sÄ varför inte ta nÄgra av dessa handgjorda hamp rep leksaker gjorda av Otter Company? Med inga tillsatta fÀrgÀmnen och gjorda av all naturlig hampa kommer de hÀr tuffa leksakerna att hÄlla bÄde dig och din hund upptagen hela dagen. $ 8.99

5 - HundbÀddar Perfekt för Napping (FrÄn $ 19.00)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hund

Bild: Mollymutt

Ge din fyrbensvÀn sin egen sömnplats med en mysig hundbÀdd av Mollymutt. Dessa hundsÀngar Àr stilfulla att lÀgga till i varje rums inredning och bekvÀmt att din hund fÄr en god natts sömn.

6 - Mjuka och knÀckiga hundben för lek och kramar ($ 8,11)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: handgjorda

Bild: Etsy

Ta tag i en av dessa handgjorda snickare till din hund i timmar att hÀmta kul. Handgjorda ben av MisHelenEous kommer i fÀrgglada tyger och kommer att göra för oÀndliga spel och snuggles för din hundkompis.

7 - Aldrig förlora synen pÄ din hund med ljusa hundbandanas (FrÄn $ 9,95)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: inte

Bild: Etsy

Du kommer inte att förlora koll pÄ din hund nÀr hon har en livlig mönstrad hundbandana som de som tillverkats av SpottedDogShop. Med flera mönster och storlekar kommer din hund inte bara att ha ett unikt utseende (med en bedÄrande bÄge), men vara bÄde bekvÀm och elegant.

8 - Ta en promenad utan att oroa dig för törst ($ 16.00)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hund

Bild: Etsy

Oroa dig inte för att ta de lÄnga promenaderna i solskenet nÀr du har en av dessa fantastiska vaxade kanvashundskÄlar. BÀrbara och snygga, med flera unika fÀrger, dessa tillverkade pÄ bestÀllningsskÄlar kan packa ner i nÀstan ingenting och vara redo att servera ett mellanmÄl eller fÀrskt vatten utan nÄgra klumpiga porslin.

9 - Carob-Dipped Strawberry Cookies ($ 11.99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: handgjorda

Bild: Hambon och hundar

Vi vet alla att choklad inte Àr sÀker för hundar att Àta, men dessa gjorda frÄn scratch jordgubbskakor doppade i carob yoghurt kommer inte att skada din favorit hund vÀnner. Hambon och hundsdjur behandlas i olika smaker, former och storlekar med jÀmnvete och majsfria versioner, sÄ du vet att ditt husdjur fÄr de bra sakerna!

10 - ullkula hundleksaker för kÀnsliga mun ($ 7.00)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: handgjorda

Bild: Muttropolis

Dessa marmorerade ullhundbollleksaker Àr perfekta för tandvÄrdspuppar med kÀnsliga mun, eller Àldre hundar som kan ha nÄgra tandproblem. Vem försöker jag lura? De Àr bra för nÀstan alla hundar som Àlskar att hÀmta, och eftersom de Àr sÄ lÀtta och mjuka tvingar de som en stor inomhusleksak som rengör hundens tÀnder.

11 - Harness Joy With Polka Dots ($ 17,99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hund

Bild: Etsy

NÀr du har en furig vÀn vars energi inte kan innehÄlla, kan den hÀr roliga turkosa polka dot selen göra tricket. Handgjorda av högkvalitativa material kommer hundens sele tillverkad av DazzleDoggieCo inte bara att uttrycka din puppys lekfulla personlighet, utan hÄlla henne sÀker pÄ dina promenader.

12 - En plats att hÄlla leksaker SÀker ($ 14.00)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hund

Bild: Etsy

Varje hund behöver en plats att sÀtta sina leksaker pÄ och det hÀr personliga leksaket Àr ett bra sÀtt att behÄlla alla bollar, knirkande ben och plushies pÄ ett stÀlle. Varje korg Àr gjord för bestÀllning med lekfulla vinylpoteklister och ben. Att hÄlla leksaker i den hÀr behÄllaren kan minska din hunds önskan att begrava dem pÄ gÄrden.

13 - Oroa dig inte för den kalla den hÀr vintern med en hundtröja ($ 14,99)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: bild

Bild: Etsy

NÀr din bÀsta vÀn Àr bara 15 pund och inte har mycket hÄr för att hÄlla sig varm, kommer den hÀr handgjorda stickade tröjan att göra tricket! Med ljusa fÀrger och ett underbart kapplat stickat mönster kan din hund lÀmna huset snyggt och hÄlla sig varmt.

14 - Rock en fantastisk handstÀmplad hund Tagg ($ 13,50)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: handgjorda

Bild: Madstampersna

Ingen vill tÀnka pÄ vad som kan hÀnda nÀr du förlorar koll pÄ din hund, men dessa coola stÀmplade metallhundmÀrken hjÀlper till att lindra oro för att han inte kommer att kunna komma hem. Med plats för bÄde din hunds namn och telefonnummer, det hÀr Àr lite bling att han inte borde lÀmna huset utan. Kolla in alla olika former, fÀrger och stilar och hitta rÀtt halsduk sÄ unikt som ditt husdjur.

15 - GÄ i stil med en handgjord bly (frÄn $ 13.00)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: inte

Bild: MonicaAnn Husdjur

Om du har din krage och din sele och din tröja, behöver du bara nu för den perfekta promenad pÄ fyra tassar en slank och enkel koppel. FÄ det eleganta utseendet med en vanligt fÀrgad bly och glittrande guldkrok eller vÄren för ett tryckt mönster. (Den vackra geometriska utskriftsledningen ovan Àr $ 18)

16 - Förlora aldrig en annan leksak med en trÀleksakrat ($ 17.25)

15 Handgjorda hundprodukter för under $ 20: hund

Bild: Etsy

Om du Àr hund Àr den snÀlla som Àlskar att dra hans leksaker över gÄrden och tillbaka, Àr den hÀr personliga hundleksaket ett utmÀrkt stÀlle att behÄlla alla sina Àlskade och potentiellt leriga leksaker utan att behöva oroa sig för att spÄra i nÄgonting du skulle hellre stanna utanför. Den chokladfÀrgade trÀ- och elfenbensfÀrgen skapar ett rustikt utseende, perfekt för alla dÀck eller uteplatser.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Zodiac Avslöjar Ditt Husdjurs Februarihoroskop

✔ - Vad En Kvinna Gjorde Efter Att Hon Hört En Valp GrĂ„t Kommer Att SmĂ€lta Ditt HjĂ€rta

✔ - 21 Rebellious Dogs Som Spelar Enligt Sina Egna Regler


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!