Webbplatsen Handlar Om Husdjur

9 Förtjusande Vägar Din Hund Säger "Jag Älskar Dig"

Någonsin önskar din hund skulle bara komma ut och säga "jag älskar dig"? Tja, om han inte är en av en handfull talangfulla youtube-stjärnor, är du förmodligen sol. De goda nyheterna? Din pooch berättar hur mycket han älskar dig hela tiden - bara titta på dessa tecken. 1. Din hund vet när du kommer hem. När din hund väntar vid fönstret efter att ha hört din bil komma upp på uppfarten eller känna igen ljudet av dina fotspår, det är en tydlig kärleksförklaring.


Någonsin önskar din hund skulle bara komma ut och säga "Jag älskar dig"? Tja, om han inte är en av en handfull talangfulla YouTube-stjärnor, är du förmodligen SOL. De goda nyheterna? Din pooch berättar hur mycket han älskar dig hela tiden - bara titta på dessa tecken.

1. Din hund vet när du kommer hem.

När din hund väntar vid fönstret efter att ha hört din bil komma upp på uppfarten eller känna igen ljudet av dina fotspår, det är en tydlig kärleksförklaring. Om det inte räcker, kommer hennes frenetade, glädjande hälsning när du kommer in i dörren - barking, svanssvängning, springande i cirklar - förmodligen tippa bort dig.

Asiatisk tjej och hennes hund stirrar in i varandras ögon

2. De ser djupt in i dina ögon.

I naturen uppfattar djuren att ögonkontakt är ett hot. Men enligt vetenskaplig amerikan har forskning visat att kärleksfullt inse på dina vuxna ögon ger en liten spricka av kärlhormonet oxytocin hos både dig och din hund, som liknar det som förekommer mellan en mamma och ett barn. Och när han initierar det kan du vara säker på att han berättar för dig hur mycket han bryr sig. (Men om du inte känner en hund, är det bäst att undvika direktstart eftersom de kan uppfattas som aggressiva.)

3. Din hund lutar på dig, bokstavligen!

När din hund lutar tungt mot dina ben kan hon göra det av några anledningar. Hon kan vara orolig eller rädd, eller hon kanske vill att du ska gå någonstans och försöker subtilt (eller inte så subtilt) knuffa dig i rätt riktning. Men magert är också ett tecken på kärlek. Hundar älskar verkligen att koka, och att ha konstant kontakt med dig är en bekvämlighet. Oavsett hennes anledningar, när din hund lutar på dig, säger hon att hon vet att du kommer att skydda henne och hålla henne säker.

sovhund och ägare

4. Din hund sover i din säng.

Det finns en lång historia av människor och hundar som delar ett sovande utrymme. Även Alexander den stora var känd för att ha sovit bredvid sin hund, Peritas, efter en strid. Hundar är packdjur och föredrar att få lite shuteye cuddled upp med sina bästa knoppar. Så nästa gång Fido hoppar upp bredvid dig och försöker snuggla under omslagen, anser det som ett kompliment. Han älskar dig bäst.

5. De ler på dig.

Någonsin undrat om, när din hund verkar le för dig, betyder han verkligen det? Hon gör. Hundar är starkt observant, speciellt av mänskligt beteende, och när de älskar dig, efterliknar de dina sättelser - inklusive din tendens att le när du är lycklig. Till skillnad från djur i det vilda, som bara tänder sina tänder som ett tecken på aggression (som när din hund växer eller snurrar), ler tama hundar också för att visa nöje - som när han tittar på sin älskade ägare.

6. Din hund ger dig leksaker

Ingenting ger glädje som en valp som vill spela. Medan du tar med leksaker är det ett säkert tecken på att din hund är redo för ett hämtnings- eller dragkampspel (en kärleksfull handling i sig!), Det kan också vara hans sätt att berätta att han ser dig som ledare för förpackningen. När han ger dig sin favoritleksak försöker han att behaga dig genom att ge dig något han älskar.

garnvalp

7. De gäspa när du gäspar.

Du har sett hur människor kan "fånga" gungar från varandra eftersom vår biologiska empati, men det visar sig att smittsam gnagning inte är specifik för människor. En studie från 2008 visade att hundar har en liknande reaktion på att gunga visar att hundar också uppvisar empati, särskilt mot de människor de känner och älskar.

8. Din hund vaggar sin svans när du går in i rummet.

Lyckliga hundar som är glada att se sina favoritpersoner har svansar som går en mil i minuten - men var noga med att du ser din hunds svanssvansning, för studier har visat att hundar som väntar sin svans åt höger visar sig positiva känslor, medan svängning till vänster visar negativitet och kan överföra stress. Vem visste så mycket skulle kunna sägas med en svans?

9. De ser lugnt att du lämnar.

Detta kan vara en av de mest talande tecknen på att din hund älskar dig. Det verkar kontraintuitivt, men om din hund är lugn och tyst när du går, visar den hur mycket din hund litar på dig. Hon är övertygad om att du kommer hem. Excitability när du lämnar huset kan faktiskt vara ett tecken på separationsangst. Ta det lugnt att ett lugnt farväl är ett mycket högt "Jag älskar dig."


Video: Kalmar FF:s nya låt till Guldfågeln Arena

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Se Bara På Dessa 17 Kattungar Om Du Är Redo Att Bli Kär

✔ - Denna Labs Hilarious Reaction Till Sin Pinsamma Mamma Är Allt

✔ - Bara 20 Bilder Av Hundar Som Bär Slipsar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!