Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Om Jack Russell Pug Mixes

En jug valp Àr inte en renrasad hund, men en hybrid av en jack russell terrier och en pug.


En Jug valp Àr inte en renrasad hund, men en hybrid av en Jack Russell Terrier och en Pug. En relativt ung blandning, kan Jug valpen erva nÄgra egenskaper frÄn Jack Russell eller Pug. Precis som med valpvalpar, bör juggen vara vÀl socialiserad, utbildad och Àlskad för att den ska vÀxa till en sjÀlvsÀker, vÀnlig och vÀlbetagen vuxen.

Om Jack Russell Pug Mixes: mixes

Historia

The Jug Àr ett nytt tillÀgg till den vÀxande listan av "designer dogs". Jugs Àr uppfödda frÄn renrasiga Jack Russells och renrasiga Pugs. Jack Russell Àr en liten jakthund som ursprungligen odlades i mitten av 1800-talet. De anvÀndes för att jaga Röda Fox och var kÀnda för sin förmÄga att grÀva i rÀvarnas kullar och utsÀtta dem för jÀgarna. The Pug Àr en kort muzzled, tickset hund med en lockig svans som ursprungligen föddes runt 400 B.C. i Asien. Mopsen Àr inte en jÀgare, men en följeslagare.

Funktioner

Eftersom det inte Àr möjligt att odla en hybrid som har 50 procent av varje renrasen i sina gener, kan juggen ha nÄgra egenskaper eller egenskaper frÄn Jack Russell eller Pug. Vissa jugs kan ha ett Mops ansikte med Jack Russells öron, och andra kan ha ett terrieransikte med en Mops kropp eller fÀrg. Fram till att kanen valpen Àr Àldre kommer det inte att vara möjligt att berÀtta vilka egenskaper och egenskaper valpen kommer att ha frÄn varje ras.

Storlek

Den storlek din valp blir vid vuxen Älder beror pÄ sminken av varje ras i sina gener. En fullvuxen Jack Russell vÀger vanligen mellan 14 och 18 pund, och en fullvuxen Pug vÀger ungefÀr 13 till 20 pund. Pugs Àr benÀgna att övervikt eftersom de har en tendens att Àta mer Àn de borde, sÄ din Jug valp kan lÀtt vÀxa till att vara tyngre Àn 20 pounds om den Àter för mycket och inte fÄr tillrÀckligt med motion.

HĂ€lsoproblem

Medan blandade raser av hundar Àr mindre benÀgna att fÄ genetiska hÀlsoproblem Àn hybrider, kan en kruka sluta med nÄgon blandning av genetiska defekter frÄn Jack Russell eller Pug. Mops Àr benÀgna att allergier, andningssvÄrigheter, hudproblem, hjÀrnans inflammation, inflammerad hornhinna och grÄtande ögon. Jack Russells Àr benÀgen för ögonsjukdomar, dövhet, sjukdomar i höftled och dislokerade knÀkapslar.

missuppfattningar

MÀnniskor betalar ofta mer för hybridhundar och tror att de Àr "designerhundar". Blandade rashundar Àr mutter, inte renbröd, och kannan Àr inte en hundras registrerad hos American Kennel Club. Oansvariga uppfödare utnyttjar ofta mÀnniskor som tycker att designerhundar Àr vÀrda lika mycket som eller fler Àn renrasiga valpar.


Video: All About The Jack Russell Pug Mix (The Jug): Facts/ Information

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Varför Tror Vissa Katter Alltid Att Deras MatskĂ„lar Är Tomma?

✔ - Tecken PĂ„ Arbete Och Graviditet I En Chihuahua

✔ - Varför GĂ„r Min Katt Upp Mycket?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!