Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Förtjusande Valp Kastar Enormt Tantrum Hos Brudgummen Och Vi Kan Inte Sluta Skratta

En bedÄrande 11 veckor gammal valp kastade ett enormt temperaturspel pÄ groomersna och det Àr omöjligt att inte skratta.


Denna tantrum-kasta valp Àr den som har haft en dÄlig hÄrklippning och har följaktligen varit lite för snippy med nÀsta saxvÀvande frisör.

Oreo Tantrum

Oreo, en 11 veckorig valp hade nÄgra anteckningar till sin groomer.

Faktum Àr att vÀnta. VÄra ursÀkter, vi borde ha börjat den hÀr artikeln med en varning.

Om du har nĂ„got att trycka pĂ„, bokmĂ€rke detta för nĂ€r du har minst 30 minuter att arbeta med, för att du kommer att vilja se den hĂ€r videon inte mindre Ă€n 10 gĂ„nger. Är du redo för det? Ok, hĂ€r gĂ„r du:

SÄ lite Oreo fÄr hennes andra brudgum.... du kan inte lÄta bli att skratta !!

Bobbie Lee, groomer som hörs av Oreos bekymmer, hjÀlper hennes man att köra VeterinÀrsjukhuset i Leesburg, Georgien. Mrs. Lee försÀkrar tittare pÄ Facebook om att Oreo Àr en av de sötaste hundarna du kan trÀffas, vilket gör hennes tantrum allt det mer roliga och förtjusande.

Även om det Ă€r roligt att förestĂ€lla sig grunden för Oreos invĂ€ndning Ă€r att hon inte vill ha smĂ€ll pĂ„ vĂ„ren, i sjĂ€lva verket lilla Oreo protesterade mot timning av hennes snitt. Den ljuvliga valpen hade spelat hela morgonen, och den hĂ€r trimmen döpte in i hennes tupplurstid.

Vi Àr pÄ Oreos sida för den hÀr, om det nÄgonsin fanns ett argument som inte borde ifrÄgasÀttas Àr det: Jag vill inte, det Àr en tupplurstid.

Oreos nya gör:

I en handling, som inte var helt hjÀlt, fick Oreo till slut trÀningen att börja och fann till och med styrkan till muskel genom denna bild. Oreo kunde inte nÄs för kommentar till hennes nya gör som hon nappar ljudigt och snarkar högt. Vi antar att hon Àlskar det; för hur kunde hon inte? Titta bara pÄ henne!


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 20 Glada Husdjur Som Kommer Att PĂ„minna Dig Varför Djur Är BĂ€st

✔ - 20 Realisationer Du Har NĂ€r Du GĂ„r Ut Ur Din FörĂ€ldrars Hus

✔ - Plast Gör Det "Pawssible": 14 Djur Lever Sina BĂ€sta Liv Tack Vare Protetik


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!