Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Alternativ Till Bitter Apple För Hundar

Bitter apple har varit en populÀr hundutbildningsanordning och tuggar avskrÀckande sedan 1960.


Bitter Apple har varit en populÀr hundutbildningsanordning och tuggar avskrÀckande sedan 1960. Den kommer normalt i en sprutform och medan lukten inte kan detekteras av mÀnniskor Àr bÄde smaken och lukten hÄrda för hundar. Det Àr giftfritt och kommer inte att flÀcka mattan eller tyg sÄ det anvÀnds ofta som en anti-tuggningsanordning. Genom att spraya Bitter Apple pÄ saker i ditt hem som skor eller möbler, Àr din hund avskrÀckt frÄn att tugga pÄ dem. Medan Bitter Apple Àr effektiv för de flesta hundar, fungerar det inte för alla.

Alternativ till Bitter Apple för hundar: alternativ

Listerine

Alternativ till Bitter Apple för hundar: inte

Listerine Àr en effektiv tugga avskrÀckande för mÄnga hundar. FÄ originaltypen om du anvÀnder den och inte orangen eller myntsorterna eftersom tanken Àr att göra smaken obehaglig för en hund. LÀtt spritz omrÄdet eller föremÄlet du inte vill att hunden tuggar. Listerine har en hög alkoholhalt, sÄ du vill inte att din hund ska konsumera nÄgot, men det gör det ocksÄ till ett effektivt antiseptiskt medel pÄ ett snitt eller sÄr, och lukten kombinerad med smaken kan hjÀlpa till att hindra hunden frÄn att bita sig och göra en skada vÀrre.

Vit vinÀger och vatten

Alternativ till Bitter Apple för hundar: apple

Att blanda tre delar kallt vatten med endel vitvinÀger i en sprayflaska skapar en effektiv lösning som kan hjÀlpa till att ta valpflÀckar ur mattor samt avskrÀcka frÄn tuggning och urinering. Vit Àttika Àr ocksÄ ett naturligt desinfektionsmedel och en naturlig deodorizer. VinÀger duften kommer att försvinna inom nÄgra minuter efter anvÀndning och ta andra lukt tillsammans med den. Hundar har kÀnsliga nÀsor, men de kan fortfarande upptÀcka det och kommer i allmÀnhet att hÄlla sig borta frÄn det eftersom det stör deras nÀsor. Vatten- och Àttikslösningen Àr helt giftfri och 100 procent sÀker runt barn och husdjur. Vissa mÀnniskor föredrar denna metod eftersom det inte finns nÄgon alkohol i den. Den anvÀnds pÄ samma sÀtt som Bitter Apple eller Listerine. Spruta bara blandningen pÄ föremÄl som inte ska tuggas och se om det Àr effektivt för din hund.

Tobasco Saus

Alternativ till Bitter Apple för hundar: bitter

Tabasco Saus Àr en effektiv anti-chewing lösning som inte kommer att skada din hund, men den passar bÀttre för utomhusbruk eftersom det kan potentiellt flÀcka mattor eller möbler och har starkare lukt. Om din hund har problem att tugga pÄ sina egna avföring, kan hÀllning av Tabasco över det hindra honom frÄn att försöka det. Du kan ocksÄ blanda det med en liten mÀngd vatten för att minska doften och risken för fÀrgning, men om du vattnar ner det för mycket, kommer det ocksÄ att förlora dess effektivitet.


Video: Why The Government Shouldn't Break WhatsApp

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Min Hund Kommer Inte Sluta Att Slicka PĂ„ Golvet

✔ - Dogue De Bordeaux Vs Napolitanska Mastiff

✔ - Kan Jag Sluta Hunden SkĂ€lla Med En Visselpipa?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!