Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Ett Enkelt Sätt Att Förhindra Hundar Från Att Gå Uppför Trappor

Förslag för att förhindra att hundar går upp på trappan genom att använda avskräckande medel och träning med kommandon och belöningar.


Din hund älskar dig förmodligen så mycket eller mer än du älskar honom, och han vill mest följa dig överallt där du går. Om du gillar att ha ditt sovrum för dig själv på natten, kanske du vill hålla din hund från att gå uppför trapporna. Du kanske också vill hindra honom från att gå upp på trappan för att hålla en nivå av ditt hus pälsfritt eller kanske blir han äldre och trappan blir en utmaning. Oavsett orsaken finns det några enkla avskräckande medel som du kan använda för att hindra honom från att gå uppför trapporna.

Pet-Safe Gates

Montera en husdjursäker port vid trappans botten. Det finns flera olika typer av djurskyddade grindar tillgängliga hos husdjursaffärer och online. Vissa grindar är inkopplade, och vissa är beroende av spänning för att stanna kvar. Gates med ett tryck, gå genom öppningar kostar lite mer, men du kan hitta bekvämligheten värt det.

Carpet Runners

Placera bitar av plastmatta löpare, punktig sida upp, i de första fyra eller fem steg, och din hund kommer sannolikt att undvika att gå uppför trappan. Hundar gillar inte känslan av de skarpa punkterna på deras kuddar.

Aluminium folie

Hundar tycker inte om häpnadsväckande ljud. Placera blad av tinfoil på de första flera stegen, och när din hund trampar på folien, kommer ljudet att få tillbaka honom från trappan.

Hylla Liner

Lägg bitar av hyllfodral med den klibbiga sidan upp eller dubbelklibb på fyra eller fem steg. Klibbigheten är en annan textur som hundar inte gillar och kommer att undvika.

Kombinera Deterrents

Du kan till och med använda en husdjursäker port och en av de andra avskräckningarna tillsammans. Placera grinden längst ner i trappan och mattrunnan, tinfoil eller hyllplan framför porten. Detta kommer att skicka din hund meddelandet att han inte ens ska komma nära trappan.

Verbal Deterrents and Rewards

Välj en signalfras, t.ex. inga trappor, att använda som avskräckande så kan din hund lära dig vad du förväntar dig av honom. När han närmar sig trappan pratar du med signalfrasen och distraherar honom. När han går bort belöna han honom med en liten behandling. Han kommer snart veta vad trappan är och att han inte ska gå upp på trappan.


Video: Någon annan betalar | En film om slöseri med dina skattepengar

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - När Börjar Mankatterna Spruta?

✔ - Hur Många Guldfisk Kan Passa I En 10-Gallon Tank?

✔ - Herbal Antibiotika För Katter


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!