Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Är Bulldogs Hypoallergena?

Du kan vara pÄ utkik efter en ny bÀsta vÀn, men om du har hundallergier mÄste du vara selektiv.


Du kan vara pÄ utkik efter en ny bÀsta vÀn, men om du har hundallergier mÄste du vara selektiv. Trots det finns det ingen riktigt hypoallergen hund, det finns raser som tenderar att vara lite enklare för allergiker att leva med. Om du funderar pÄ bulldogen kanske du vill ompröva det valet eftersom han inte Àr en generationsproducerande hund.

Engelsk bulldogg

Hundar med lösa lÀppar tenderar att kasta, vilket bidrar till allergikomplikationer.

Dog Allergens

Det brukade vara folkrelaterade husdjurallergier med lÄngt hÄr och antog att en korthÄrig hund eller katt skulle vara mindre benÀgna att utlösa nysning, hosta och vÀsande ömning som kommer med dessa allergier. HÄret Àr dock inte den enda syndern; allergier orsakas av olika proteiner som finns i hundens dander, hÄr, saliv och urin. Eftersom varje hund producerar dessa proteiner i viss utstrÀckning finns det ingen helt hypoallergen hund. Det finns raser som producerar fÀrre allergener, men bulldogen Àr inte en av dem.

Bulldog Allergens

Bulldogen Ă€r inte ett sĂ€rskilt bra val för hund Ă€lskare med allergier. Även om han inte Ă€r en kraftig shedder - som hjĂ€lper till i strĂ€van att undvika triggers - har han ett ansikte fyllt med rynkor och veck som krĂ€ver daglig uppmĂ€rksamhet om du ska hĂ„lla honom ren och frisk. Kombinerat med sina trillande tendenser producerar han gott om allergenfyllda saliv för att utlösa allergier. Han kan ocksĂ„ inte shooed utanför om du har en grov stavning eftersom han Ă€r en ras som borde leva inomhus, med tanke pĂ„ sin kĂ€nslighet för vĂ€rmeslag. Om du Ă€r intresserad av en hund med lĂ„ga nivĂ„er av dander rekommenderar den amerikanska kennelklubben ett antal raser, inklusive den kinesiska crested och schnauzer.


Video: 10 Most Expensive Dogs In The World

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Vilka Är De Mest Envisa Hundarna?

✔ - Canine Spottkörtelkörtel

✔ - Varför StĂ„r Min Hund Alltid PĂ„ 3 Fötter?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!