Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Är Garter Ormar Farliga För Hundar?

Åh, de slithering, hala ormarna och frestar din pup med sina vinklande sätt.


Åh, de slithering, hala ormarna och frestar din pup med sina vinklande sätt. Om Buddy är lite frisky, kan det vara för mycket för honom att motstå. Buddy känner inte skillnaden mellan skadliga ormar och säkra han vet bara att de är roliga att fånga och leka med.

Är garter ormar farliga för hundar?: Buddy

Allestädesdräkterna

Garter ormar är tunna ormar, ca 2 eller 3 fot långa, som sportar gul, vit eller röd ränder längden på kroppen. Deras ränder är flankerade av fläckar i ett rutigt mönster. Om du och Buddy spenderar mycket tid utomhus, bli inte förvånad om du stöter på en av dessa killar, eftersom de är vanliga i Nordamerika, som finns på bakgårdar, gräsmarker, våtmarker och skogar.

Garter Snakes and Buddy

Garter ormar anses mildt giftiga, vilket betyder en bit från en kan orsaka irritation men bör inte vara allvarlig. Om din pooch har ett möte med en stridsslang, kommer hans reaktion att bero på vilken typ av interaktion han har med det. Om han dödade ormen utan att intaga något av det, borde han vara bra. Garter ormar släpper ut en skarp muskus för att avvärja rovdjur, så bli inte förvånad om Buddy upplever milda symtom som gagging, svullnad eller salivbildning från sitt möte. Om han sväljer ormen eller visar en reaktion på sitt möte, ge veterinären ett samtal för att se till att det inte finns något att oroa sig över.


Video: Moral behavior in animals | Frans de Waal

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Signs & Symptoms Of Dog Spinal Cord Injury

✔ - Kan Katter Äta Potatis?

✔ - Hur Man Överlever Den Första Veckans Hem Med En Ny Valp


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!