Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Fördelarna Med Grönt Te För Hundar

Precis som för människor är grönt te en immunförstärkning för hundar.


Precis som för människor är grönt te en immunförstärkning för hundar. Trots dess hälsofördelar måste du vara noga med att inte ge din hund för mycket grönt te eftersom det kan påverka hans matsmältningssystem negativt. Det är också möjligt för din hund att dö av en overdos av grönt te.

Immune Booster

Grönt te och gröna teextrakt är så bra för både dig och din hund eftersom de innehåller antioxidanter. Antioxidanter ökar immunsystemet och hjälper din hund att hålla sig frisk. Grönt te är en form av förebyggande hälsovård och ett sätt att spara pengar eftersom ju friskare din hund är, desto mindre pengar kommer du att behöva spendera på veterinärbesök. Också, vill du inte heller ge din hund ett hälsosamt och lyckligt liv, oavsett kostnaden?

formulär

Gröna teprodukter för hundar finns i flera former. Du kan försöka ge din hund grönt te som du bryggde dig själv, men du kan också köpa gröna teprodukter avsedda för hundar. Vissa hundmatfirmor lägger gröna teextrakt i maten eller du kan köpa grönt te tuggbara tabletter gjorda för hundar. Det finns också grönt te spray för hundar, men de är utformade för att minska hundens lukt, inte förbättra deras hälsa.

cancer

Grönt te kan till och med ha makt att skydda din hund mot cancer. Ageless Pet, en producent av grönt te tuggbara tabletter hävdar att studier har visat en korrelation mellan daglig konsumtion av grönt te och minskad risk för mag, esofageal och levercancer. Dessutom hittade en studie från American Cancer Society 2002 framgång som behandlar hundlymfom med grönt teextrakt och prednison eller kinolon.

Andra fördelar

Enligt Doggie News hävdar Inba Pet Food, ett japanskt hundmatfirma, att de lägger grönt te i deras hundmat så att hundens urin och avföring inte kommer att lukta. Luktfri hundpojke skulle vara fantastisk, men innan du går ut för att köpa grönt te hundmat, så kommer din furry väns elimineringar inte att stinka, kom ihåg att Japan förmodligen inte har samma konsumentskyddslagar om marknadsföringskrav som USA gör.

Varning

Kom ihåg att för mycket av allt kan vara ohälsosamt, så kontakta din veterinär om rätt grönt tedos för din hund innan du börjar din hund på den. Om du ger din hund grönt te du har bryggt själv, se till att det är koffeinfritt eftersom koffein är dåligt för hundar.


Video: Ariana Grande - no tears left to cry

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Hjälper En Hund Med En Herniated Disc

✔ - Hairball Remedies För Hundar

✔ - Hur Man Berättar En Kvinnlig Papegoja Från En Manlig Papegoja


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!