Webbplatsen Handlar Om Husdjur

The Best Dog Shampoo För Klåda Och Allergier

Hund allergier gör en hunds hud kliar, och de biter, slickar och kliar sina tassar, bellies och öron ständigt för att ge lättnad.


Hund allergier gör en hunds hud kliar, och de biter, slickar och kliar sina tassar, bellies och öron ständigt för att ge lättnad. Enligt Vet Info kan vissa hundschampon, särskilt de som innehåller havregryn, aloe vera, vitamin E och omega-3 fettsyror, hjälpa till att lugna hundens kliande, irriterad hud. Undvik hundshampo som innehåller eukalyptus, citron och apelsin-extrakt eller te-trädolja, eftersom dessa ingredienser ibland kan utlösa en reaktion hos hundar med känslig hud.

The Best Dog Shampoo för klåda och allergier: klåda

Havregrynbaserade schampon

The Best Dog Shampoo för klåda och allergier: shampoo

Hundschampon med kolloidal havregryn lindrar irriterad hud, förutom fuktighet och eliminering av torrhet. Kolloidal havregryn är mild och arbetar för att eliminera klåda. Läkare Fosters och Smith-en populär online-sällskapsdjurförsäljare erbjuder en havremjölbaserad schampo som också innehåller vitaminerna A och E, vilket främjar en hälsosam skinn och hud. De erbjuder också ett havremjölbaserat, allergivänligt schampo som är doftfritt för hund allergier.

Shampoos Innehållande Aloe Vera

The Best Dog Shampoo för klåda och allergier: best

All-natural shampoo ingredienser som aloe vera kan minska irriterad hud och inflammation. HydraPLEX Plus-schampo, producerad av Evolution Supply, är en veterinärvänlig produkt för hundar med hudförhållanden, inklusive allergier. Produkten innehåller aloe vera samt andra läkande ingredienser, inklusive kolloidal havregryn, silkeproteiner, omega-3-fettsyror samt andra viktiga oljor för att lämna en hunds mjuk och kliarfri hud.

Shampoo med Vete Germ Oil

The Best Dog Shampoo för klåda och allergier: best

Enligt om hundar skulle kunna läsa, hampa schampo med vetegroddsolja som minskar allergysymtom över tiden. Vetexsolja absorberas lätt i hundens hud. Det hjälper till att fylla på essentiella fettsyror, som omega-3 och omega-6s förlorade från den konstanta repor och torrhet som orsakas av allergier. Vetexsolja är till nytta för hundar med heta fläckar - ett symptom på allergier. Läkare Fosters och Smiths Cactus Aloe hundshampoo gjord med vete grod olja fyller väsentliga fukt i en hunds torra hud.


Video: Foderallergi hos hunde

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Vet Om Fisk Är Parning

✔ - Ömma Muskler Hos Hundar

✔ - Hur Man Botar En Katt Rinnande Näsa


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!