Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Den Bästa Goda Pojken Doggo Sparade Bara En 3-Årig Flicka I Australien

Max är en äldre blå heeler från australien som, trots att han var döv och delvis blind, gick den extra milen för att skydda en förlorad småbarn. Den 3-åriga tjejen aurora gick förlorad i busken i 15 timmar över natten, men max skyddade henne medan räddningsarbetare sökte.


Stories of Good Boy och Good Girl doggos översvämma internet. Det är därför det är så otroligt speciellt när man verkligen ser ut ur publiken. Historien om Max the Dog är en av dessa historier.

Den bästa goda pojken Doggo sparade bara en treårig pojke i Australien

Max är en äldre (17 år gammal !!) blå heeler från Australien som, trots att han var döv och delvis blind, gick den extra milen för att skydda en förlorad litet barn. Den 3-åriga tjejen Aurora gick förlorad i busken i 15 timmar över natten, men Max skyddade henne medan räddningsarbetare sökte.

Enligt ABC Australia vandrade Aurora på egen hand omkring 3 p.m. på fredag ​​och hittades inte förrän klockan 8 på morgonen nästa morgon, som övervakades av Max. Mer än 100 frivilliga medborgare, polis och allmänheten deltog i sökningen.

När en släkting hörde Aurora i fjärran, men kunde inte hitta henne, rusade Max ut för att hitta redningsmännen och ledde dem sedan tillbaka till tjejen.

"Hon hittade hunden först. Max ledde henne till Aurora", säger Kelly Benston, samarbetspartnern till Auroras mormor, Leisa Bennett.

"Jag sköt upp på berget... och när jag kom till toppen kom hunden till mig och ledde mig rakt mot henne", bekräftade Bennet.

SÅDAN EN GOD JAG, MAX! Han stannade hos sin 3-åriga människa som försvann i närheten av Warwick igår kväll medan vi frantiskt letade efter henne. För att hålla henne säker, är du nu en hederspolishund. ? // t.co / QiszGFP4gg via @ABCNews pic.twitter.com/xxRc6ndeaK

- Queensland Police (@QldPolice) 21 april 2018

"SÅDAN EN GOD JAG, MAX!" Queensland polisen skrev på Twitter. "Han stannade hos sin 3-åriga människa som förlorades i närheten av Warwick igår kväll medan vi frantiskt letade efter henne. För att hålla henne säker är du nu en hederspolishund."

Det var uppenbart kallt och regnade natten Aurora saknades, så det var bra att hon hade Max där för att skydda henne och hålla sitt företag - vilket han bokstavligen gjorde hela natten.

"Han lämnade aldrig sin syn. Hon luktade av hunden, hon sov med hunden," sade Bennett.

Den bästa goda pojken Doggo sparade bara en treårig pojke i Australien

Någon gör Max en hederspolishund, STAT.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Kattägare I Hundhuset Efter Amazon-Inköp

✔ - Mama Dog Adopting Orphaned Kittens Bevisar Moms Är Bäst

✔ - Grumpy Sourpuss Caught Sitting On Baby Jesus I Hilarious Nativity Scene Photo


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!