Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Svart Diarré Hos Hundar

Diarré Àr dÄlig nog i hundar, men svart diarré Àr en speciell anledning till oro.


Diarré Àr dÄlig nog i hundar, men svart diarré Àr en speciell anledning till oro. Det Àr vanligtvis blod som gör avföring svart. SmÄ hundar och valpar riskerar mest att dö för dehydrering som orsakas av diarré. Varje gÄng en hunds avföring byter fÀrg eller konsistens Àr en anledning till oro. Svart diarré krÀver en omedelbar uppmaning till veterinÀren.

Svart diarré hos hundar: eller

Äta blodiga livsmedel

Om din hund eller valp har gÄtt i skrÀp eller ruttat fÀrskt kött, eller Àtit carrion, blodkorv eller svartpudding, dÄ Àr blodet i avföringen frÄn maten. Diarréen betyder att maten har fÄtt din hund sjuk och du borde ringa till veterinÀren.

Intern obstruktion

Din hund eller valp kunde ha svalnat nÄgot hon inte borde ha, och det hÀr objektet orsakade inre skador och diarré. Din hund behöver röntgen och eventuellt kirurgi för att kunna leva.

MagsÄr

Andra tecken kommer att inkludera krÀkningar, med flÀckar av blod i krÀkningen, och ibland bleka tandkött. Hunden behöver se veterinÀren inom 24 timmar.

cancer

En annan orsak till att det kan finnas blod i avföringen Àr cancer i matsmÀltningsorganen eller en reaktion pÄ lÀkemedel som ges för cancer. Detta behöver ocksÄ en veterinÀr omedelbar uppmÀrksamhet.

Varning

Ge inte nÄgon medicinsk medicin för surt matsmÀltningsbesvÀr eller upprörd mage om inte under din veterinÀrs instruktioner. MÀnskliga lÀkemedel Àr i allmÀnhet för starka för hundar, sÀrskilt smÄ hundar och valpar.


Video: SvÄrt att se hon haft diarré 4 dgr?

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Vilka KĂ€nslor Har Katter?

✔ - Typer Av Pitbulls

✔ - Vad Är Pet Dander?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!