Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Boxers Vs Labradors För Family Pets

NÀr du vÀljer den bÀsta hundrasen för din familj Àr temperament lika viktigt som utseende.


NÀr du vÀljer den bÀsta hundrasen för din familj Àr temperament lika viktigt som utseende. BÄde boxare och Labrador retrievers har hÄllits som Àlskande familjefamiljer i generationer, och bÄda anses vara bra med barn. Beslutet om vilken ras som Àr bÀst för din familj kan komma ner till dina egna personliga preferenser. Att vara utrustad med en grundlig förstÄelse för bÄda rasen och hur de Àr lika och olika kan hjÀlpa dig att fatta det beslutet.

Boxers vs Labradors för Family Pets: family

BarnvÀnliga hundar

Boxare tenderar att vara lekfulla, men de Àr ocksÄ tÄlmodiga med barn och verkar förstÄ att smÄ barn behöver mildare behandling. De Àr extremt lojala och modiga, sÄ de gör bra skydd för barn sÄvÀl som goda följeslagare. Labrador retrievers Àr ocksÄ vÀlkÀnda för sin snÀlla natur vid hantering av barn. Labrador retrievers Àr extremt utÄtgÄende och tenderar att vara nonaggressive, sÄ en Labrador retriever kan agera mer som en lekfull Àn ett skydd mot sin unga Àgare.

VĂ„rd

BÄde boxare och Labrador retrievers Àr korthÄriga hundar, sÄ det krÀvs inte mycket grooming. Labrador retrievers kasta mer Àn boxare pÄ grund av underplattan, sÄ om du planerar att hÄlla din hund inomhus, kan det vara ett övervÀgande. Bristen pÄ en underrock i boxare gör dem dock mer mottagliga för kyla, sÄ en boxare kan vara bÀttre lÀmpad att leva inomhus eller i ett varmare klimat. BÄda Àr ungefÀr lika stora och krÀver samma mÀngd och typ av mat. Som valpar kan bÄda raserna tugga, Àven om Labrador retrievers tenderar att tugga pÄ möbler och andra hushÄllsobjekt mer Àn en boxare gör. Inte heller bör de vara ensamma under lÄnga perioder som valpar eller de kan bli uttrÄkade och börja tugga pÄ saker. BÄda behöver daglig trÀning, men en Labrador retriever behöver i synnerhet leva med en aktiv familj för att behÄlla sitt behov av trÀning.

TrÀning

BÄda raserna Àr mottagliga för trÀning. Labrador retrievers tenderar att vara mycket angelÀgna om att behaga sina Àgare, sÄ trÀna dem med beröm eftersom belöningen Àr extremt effektiv. Boxerens intelligens och vakenhet gör denna ras lÀtt att trÀna ocksÄ, eftersom den hÀr typen av hund vanligen kommer att Àgna stor uppmÀrksamhet Ät instruktioner och hÀmta upp trÀningskoncept snabbt.

övervÀganden

NÀr du köper antingen en renrasig boxare eller Labrador retriever, gÄ alltid igenom en ansedd, registrerad uppfödare. BÄda raserna kan vara utsatta för hÀlsoproblem, med hjÀrtproblem som Àr vanligare i boxare och benproblem som Àr vanligare hos Labrador-retriever. En ansedd uppfödare kommer att skÀrpa efter eventuella problem innan du sÀljer en valp eller hund. Ett annat alternativ för familjer som gillar utseendet och temperamentet av dessa raser men inte vill betala priset för en renras Àr att leta efter blandrasna hundar med en av dessa raser som en del av blandningen.


Video: Best Family and Guard Dog Breeds

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Effekterna Av Percocet PĂ„ Hundar

✔ - Har Hundar Ticklish Spots?

✔ - Kan Jag LĂ€gga Babyolja I Mina Hunds Öron För Öronmider?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!