Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Kan Peroxid Döda Loppor?

VÀteperoxid kan döda loppor genom att drunkna dem eller skada det skyddande skiktet som hÄller kroppen frÄn att dehydrera, men det kan irritera huden och missfÀrda ett husdjur...


VÀteperoxid kan döda loppor genom att drunkna dem eller skada det skyddande skiktet som hÄller kroppen avtorkad, men det kan irritera huden och missfÀrga ett husdjurs pÀls. Matematisk diatoméjord Àr ett mildare alternativ till kommersiella loppprodukter. VÀteperoxidens sÀkraste roll i din strid mot loppor Àr att tvÀtta sÀngklÀder. Att döda sina Àgg minskar loppbefolkningen. Att anvÀnda vÀteperoxid i din hundtvÀtt hjÀlper till att ta bort lukter och blodspÄr frÄn loppbett.

Gullig siberisk husky valp skrapa

Hunden klipper sig pÄ grÀsfÀltet.

KĂ€nn fienden

Loppor hoppar pÄ och av dina husdjur, för att bli av med dem, mÄste du störa deras livscykel. Loppor fÄr pÄ husdjur att mata pÄ blod och lÀgga Àgg men Àggen faller av, ofta i sÀngklÀder. En kvinna lÀgger 20-50 Àgg om dagen, enligt University of California Integrated Pest Management Program. Om du inte bekÀmpar befolkningsexplosionen blir ditt hem och husdjur en loppas metropol.

Vinn Habitat Battle

TvÀtta sÀngklÀder varje vecka i varmt vatten med 1 kopp eller mer vÀteperoxid för att döda loppor och deras Àgg. Bakpulver dehydrerar loppor och dödar dem. AnvÀnd den pÄ material som inte kan tvÀttas, inklusive mattor, mattor och kuddar. StÀnk det generöst pÄ ytan. VÀnta minst 30 minuter och torka upp kokvatten. Byt vakuumpÄsen eller töm vakuumkammaren omedelbart för att kassera loppor. Att kÀmpa loppor utomhus, kör regelbundet en vattensprinkler. Loppor lever i damm. Om du anvÀnder bekÀmpningsmedel, anvÀnd aldrig dem nÀr dina husdjur Àr pÄ gÄrden.

De-flea hunden

Prova USDA-certifierad kiselgur för sÀker loppkontroll. PÄ mikroskopisk nivÄ har den skarpa kanter. Det klibbar till loppor och dödar dem. Det Àr icke-toxiskt, och i motsats till vÀteperoxid finns det ingen risk för blekning. Leverantörer som bÀr mat eller trÀdgÄrdsprodukter sÀljer kiselgur. StÀnk det utomhus i hundens favoritomrÄden. Bathe din hund varje vecka, sÀrskilt i varmt vÀder och anvÀnd en loppkam för att ta bort loppor. Följ din veterinÀrs rÄd angÄende spot-on-loppbehandlingar, loppdopp eller orala produkter för loppbekÀmpning.


Video: En hÄllbar framtid - en film om vÄrt energiarbete

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Barbet Hundras Fakta Och Information

✔ - Symptom PĂ„ Heinz Kroppsanemi Hos Hundar

✔ - Hem Remedies För Styes PĂ„ Hundens Ögonlock


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!