Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Carrie Fishers Hund Har Berört Reaktion Medan Man Tittar På Mamma I Ny Star Wars-Trailer

Om du är som oss, har du noga tittat på (och rewatched!) den nya trailern för the last jedi när den släpptes på internet måndagskvällen. Awww: 14 tider gary delade spotlight with carrie fisher faktum är att det enligt youtube visades mer än 20.000.000 gånger på cirka 36 timmar, vilket är en otrolig figur i denna eller någon annan galax.


Gary Fischer Reax till ny Star Wars-trailer med den sötaste Instagram

Om du är som oss har du noga tittat på (och rewatched!) Den nya trailern för Den sista Jedi när det släpptes på internet måndag kväll.

AWWW: 14 TIMES GARY DELADE SPOTLIGHT WITH CARRIE FISHER

Faktum är att det enligt Youtube visades mer än 20.000.000 gånger på cirka 36 timmar, vilket är en otrolig bild i denna eller någon annan galax.

Carrie Fishers hund har berört reaktion medan man tittar på mamma i ny Star Wars-trailer: medan

Och medan de flesta fans var glada att få närmare titt på Rey, Kylo och de bedårande pingvinliknande porgarna (ett nytt tillskott till franchisen), hade premiären en djupare och mer personlig betydelse för en fyrbenta tittare.

OMG: CARRIE FISHERS DOG GARY ÄR MÖRKNING EFTER AKTÖRENS DÖD

Gary Fisher, han av det verifierade Instagram-kontot och 151 000 + följare, tog på bilddelningsplattformen för att dela sin reaktion efter att ha sett fotografier av sin tidigare mamma, skådespelerska och författare Carrie Fisher, som självklart rocketed till berömmelse med att leka prinsessa Leia i den ursprungliga trilogin innan den försvann från hjärtstopp sent i 2016.

(Befitting av hennes status som en grundande OG-karaktär i Star Wars-universum, hon hade sedan dess trätt in i en större roll som general Leia Organa, en av ledarna för Rebel Alliance.)

"Bara tittat på den nya trailern till The Last Jedi och min mamma ser vackrare ut än någonsin. #Garymisseshismom #garyloveshismom #garyloveshisfans #garyfisher #thelastjedi #starwars", poppet pekade på hans tårnskärande bild. (* GÅR FÖR KLEENEX *)

Ett inlägg som delas av Gary Fisher (@garyfisher) den 9 okt 2017 kl 19:36 PDT

Från den röda mattan till studiobakgrunden var den brindle-belagda terapinhatten en fixtur vid Fishers sida - och han blev något av en internetsensation under sina intervjuer med media och vid konventioner.

I en intervju med The Herald Tribune Carrie avslöjade i 2015 att pug-mixen spelade en viktig roll för att hålla henne jämnkölsad under depressioner: "Gary är mycket hängiven mot mig och det lugnar mig. Han är angelägen när han är ifrån mig".

Trots att Gary ursprungligen antogs av Fishers dotter, sägs Billie, i kölvattnet om Carris passerar, att han lever idag med Corby McCoin, Carries långvariga personliga assistent, där han ser ut att ha många kärlek och mage gnider.

Ett inlägg som delas av Gary Fisher (@garyfisher) den 3 december, 2016 kl 07:42 PST

Ett inlägg som delas av Gary Fisher (@garyfisher) den 20 sep 2017 kl. 14:13 PDT

Ett inlägg som delas av Gary Fisher (@garyfisher) den 23 aug 2017 kl 13.14 PDT

I linje med Stjärnornas krig kanon, här hoppas att Fisher's Force-spöke glider Gary ibland och behandlar det från tid till annan.

Kollar du på den nya trailern för The Last Jedi? Dela dina tankar i kommentarerna nedan!


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Klassrumsguldfisk Ärade Med Viking Begravning Av Skotska Grundstudenter

✔ - Florida Shelter Ökar Hundtillskott Med Hjälp Från Harry Potter

✔ - 14 Älskvärda Och Görbara Djurmatämnen


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!