Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Katt Lugn Hoppar Från Träd, Spoils Daring Rescue

Det är inte varje dag som en kattunge som sitter fast i ett 80 ft långt träd nästan spirar vingar. Katt gör verkligen jord på fötterna...


När du hör att det finns en kattunge som sitter fast i ett träd, kan ditt omedelbara svar vara: "Åh, visst, jag vet den historien." Men tidigare denna månad tog den kvintessiella "kattungen upp en träd" saga en anmärkningsvärd tur när det skulle bli omöjliga att rädda människor.

Katter strömmar lugnt från träd, Spoils Daring Rescue

Katt som heter Dennis The Menace hoppar från träd, NBD.

Vanligtvis går historien: någon ringer om en kattunge fast i ett träd. Frälsare kommer. Brandkåren heter. En stege är inblandad. En stark och kompetent brandman klättrar upp stegen för att rädda kattungen. Beväpnarna jublar.

Inte så med den här kattungen.

Lonely Miaow Association Incorporated, en ideell organisation "dedikerad till räddning och vård av omvända och övergivna katter och kattungar" i Auckland, Nya Zeeland, fick ett samtal om en kattunge i ett träd som behöver rädda. Naturligtvis var trädet ett otroligt högt palmer, så Lonely Miaow-representanterna visste att de skulle behöva lite extra hjälp - och en väldigt lång stege - för att rädda denna rascally kattunge.

Kattunge gömd i en palm

Enligt deras Facebook-post fortsatte den rädda kattungen att flytta i trädet och stegen var inte tillräckligt länge. Så kallade de i förstärkningar med en ännu större stege på baksidan av en firetruck.

Två stegar till ett palmer

Nu hade de två stegar, en på vardera sidan av den 80 ft långa palmen och två brandmän som rasade grenarna för att lossna kattungen. Innan de kunde samla kattungen ner, "gjorde han ett hopp av tro och lanserade från toppen" av trädet.

Dennis kattungen faller från trädet

Det visar sig att katter verkligen landar på sina fötter, för inte tidigare hade han slagit marken, än han började springa.

Efter att ha undvikit fångst genom att springa under brandbilar, över vägen och in i ett hus lyckades en av Lonely Miaow-räddare fånga honom med ett fisknät.

Dennis kattungen i en kista

Han var inte super glad över det.

Kattunge gråter i lådan

Nu är kattungen, med namnet Dennis the Menace, avgjort till ett fosterhem där han tillbringade semestern helgat julgranen.

Dennis kattungen är bosatt i sitt fosterhus

Läs mer om Dennis och den fantastiska historien (eller spendera lite tid på att titta på kattungskampen) på Lonely Miaow Association Facebook-sidan.


Video: 3000+ Common English Words with Pronunciation

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 11 Djur Som Är Så Du På Nyårsdagen

✔ - 12 "Hemliga" Menyalternativ För Hundar På Populära Restauranger

✔ - 140 Perfekta Namn För Bruna Hundar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!