Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Egenskaper Hos Blandade Racer Med Labrador Retriever

American kennel club rankar labrador retriever som den vanligaste hunden i usa.


American Kennel Club rankar Labrador Retriever som den vanligaste hunden i USA. Om du adopterar din hund frÄn ett skydd, kan du sluta med en blandad ras som Àr en del Labrador. Du kan ocksÄ köpa "designer" hybridhundar som har en Labrador Retriever-förÀlder. NÄgra av dessa, som Labradoodle, American Bullador, Labrottie och Labmaraner, kÀnns igen av American Canine Hybrid Club. NÀr du tar med en blandad hund i ditt hem borde du undersöka bÄda raserna för att se vilka egenskaper ditt husdjur kan ha. De flesta blandade raserna uppvisar drag frÄn alla sina förÀldraraser. PÄ grund av detta kan du förvÀnta dig att blandningen har nÄgra drag som Àr gemensamma för Labrador retrieveren.

Egenskaper hos blandade racer med Labrador Retriever: retriever

Energi

Labrador retrievers Àr en extremt energisk ras, och din blandrasna valp kan vara lika bra. Labs krÀver kraftig trÀning varje dag för att vara bÄde fysiskt och mentalt hÀlsosam. En uttrÄkad lab kommer ofta att försöka göra sin egen kul, vilket kan leda till beteenden som Àr oacceptabla för dig. Om din blandade hund har energin hos sina Labrador-förfÀder, ta den till dagliga promenader. TvÄ promenader om 30 minuter (eller lÀngre) vardera Àr lÀmpliga för en Labrador. Planera lektid i gÄrden varje dag för att tillfredsstÀlla din energiska hunds behov av att spela (annan Labrador-kvalitet). HÀmta och dra i krig Àr spel kan hjÀlpa till att drÀnera din hunds extra energi. För ner tider, ge ben, tuggor och leksaker för din hund att underhÄlla sig sÄ det blir inte uttrÄkat.

Intelligens

Din Lab-mix kommer sannolikt att vara mycket intelligent. Labrador retrievers Ă€r snabba att lĂ€ra sig och lĂ€tt att trĂ€na, om du Ă€r konsekvent och ge dem ett utlopp för sin energi. De Ă€r lydiga nĂ€r deras regler tillĂ€mpas konsekvent. Var dock medveten om att din hunds andra ras kan vara envis eller svĂ„rare att trĂ€na. Var beredd att ha tĂ„lamod under trĂ€ningsprocessen. Även om din hund tar efter Labrador, planera flera korta trĂ€ningssessioner om dagen. Nyfiken och lekfull, Labradors blir uttrĂ„kad enkelt och kommer att bli distraherad om du försöker trĂ€na för lĂ€nge. Du bör ocksĂ„ anvĂ€nda positiva förstĂ€rkningsmetoder för att trĂ€na din Lab-mix, eftersom Labrador Ă€r en kĂ€nslig hund som svarar bĂ€st för att berömma och tillgivenhet. Tunga handtekniker eller hĂ„rda bestraffningar kan alienera din hund och göra trĂ€ningen svĂ„rare.

Kamratskap

Om din Lab-mix tar efter sin Labrador-förÀlder blir det en lojal följeslagare. Labradorer Àr tillgivna och sociala. De Àlskar att vara runt mÀnniskor och Àr angelÀgna att vara med i familjeaktiviteter. De Àr tÄlmodiga med barn, vÀnliga med frÀmlingar, och accepterar andra hundar och husdjur. Trots sin energi trivs Labradors som inomhushundar och Àr angelÀgna om att acceptera husets regler om det betyder att de kan spendera mer tid tillsammans med familjen.

Fysiska egenskaper

Det kan vara svÄrt att berÀtta vilka fysiska egenskaper en blandrasen kommer att Àrva. Till exempel kan en hybrid som en Labradoodle ha Labs smidiga kappa eller pudelens lockiga kappa. En tysk herde / labradorblandning kan ha spetsiga öron och svarta markeringar pÄ en övervÀgande gul pÀls. Om din hund tar efter sin Labrador-förÀlder, kan den ha floppy-öron, en kort gul, brun eller svart pÀls, och bÀddpottar för simning. Det kan ocksÄ vara mottagligt för hÀlsoproblem som höft- och armbÄgsdysplasi eller grÄ starr.


Video: Calling All Cars: The Grinning Skull / Bad Dope / Black Vengeance

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hovawart Hundras Fakta Och Information

✔ - Min Hund Kommer Inte Att LĂ„ta Andra Hundar Sniffa Honom

✔ - Mat Som HjĂ€lper Till Att Lugna Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!