Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Cuteness Interviews Crusoe Celebrity Dachshund

Crusoe celebrity dachshund Àr ganska kille.


Crusoe Celebrity Dachshund Ă€r ganska kille. Inte bara Ă€r han vĂ€lrĂ€ntad och stjĂ€rnan i flera virala videor, han Ă€r ocksĂ„ författaren till en New York Times-bĂ€stsĂ€ljande bok, Crusoe, The Celebrity Dachshund: Adventures of the Wiener Dog Extraordinaire. Crusoe Ă€r lĂ€mpligt uppkallad efter Robinson Crusoe, den berömda exploreren, pĂ„ grund av sin kĂ€rlek att resa, utforska och uppmĂ€rksamma. Mellan hans strĂ„leinstĂ€llning och mĂ„nga mediautseenden tog Crusoe ett ögonblick för att sĂ€tta sig ner och prata med oss ​​om hans spĂ€nnande liv som hundseventyrare.

Cuteness Interviews Crusoe Celebrity Dachshund: interviews

Du har en pawsome stilstil. Vad Àr din favoritklÀdsel som du har pÄ sig?

SvÄrt att sÀga eftersom de Àr alla för mycket olika tillfÀllen. Om jag gör nÄgon form av utomhusaktivitet, sÄ bestÀmt min fiskvÀst och hatt eftersom det Àr min mest favorit nÄgonsin nÄgonsin; för lounging runt huset, en mysig tröja och par smarta ögonblick; för trouncing runt downtown, en fashionabel sele eller swanky tee.

Vad Àr ditt bÀsta minne nÄgonsin?

Hm, jag njöt verkligen av mina första "out of country" resor till Bahamas dÀr jag upplevde vackra avskilda strÀnder dÀr jag kunde springa och grÀva allt jag ville ha. Jag njöt ocksÄ verkligen av min resa i Europa, sÀrskilt vandring i schweiziska bergen.

Vill du hellre: ha ett oÀndligt utbud av godis eller har en slutlig mÀngd mage gnidor ELLER den mest bekvÀma hundbÀdden som nÄgonsin har funnits?

Jag sover redan pÄ en Memoryfoam madrass och fÄr dagliga tillbaka massage av pappa. Jag gillar godis men om jag Ät för mÄnga skulle jag förlora min miljon dollar figur. SÄ jag hÄller med de senare tvÄ alternativen. Men byt ut den första med "oÀndlig leverans av piggiga leksaker", dÄ oh kille, se upp.

Om du skulle kunna leva i en bok, en tv-show eller en film, vad skulle det vara och varför?

Jag borde troligen leva i min egen bok, för mitt liv Àr ganska hÀftigt;)

Om du skulle kunna vara ett annat djur, vilket djur skulle du vara och varför?

MÄnga sÀger redan att jag Àr vÀldigt mÀnsklig i mitt beteende och natur, sÄ kanske en mÀnniska, men ibland tycker jag att de har för mycket ansvar och plikter i livet. SÄ kanske för min pension skulle jag bara bli en lat huskatt.

Om du kunde hÀnga med nÄgon historisk figur, vem skulle det vara?

Trots att jag inte var en riktig person, skulle jag trÀffa Robinson Crusoe, som jag var uppkallad efter. Plus jag gillar strÀnder, kokosnötter och fredagar.

Hur skulle du spendera en miljard dollar?

Jag skulle köpa den privata ön i Bahamas som jag har frÄgat mamma och pappa för. Förmodligen Àr det "överdrivet" att köpa en ö.. Pff.

Vad skulle vara det första du gjorde om du var president i ditt land?

Avskaffa valpkvarnar!

Om du skulle kunna resa, skulle du gÄ till det förflutna eller i framtiden?

Förflutet, sÄ jag kunde Äteruppleva mitt liv en andra gÄng. En hunds liv Àr sÄ kort i saker och ting; om jag kunde leva det tvÄ gÄnger skulle jag, som jag vet, mamma och pappa ocksÄ skulle ge nÄgot att se mig som en valp igen!

Vad gör dig lyckligast?

Jag gillar verkligen nÀr hela familjen Àr tillsammans i huset. Jag vÀxte upp med att se mina mammas förÀldrar ganska ofta, sÄ nÀr helgdagarna kommer och alla familjer Àr dÀr tillsammans, Àlskar jag det. DÄ om det rÄkar vara jul, ja dÄ fÄr jag öppna presenter, som jag ocksÄ Àlskar!

Vilka ord av visdom vill du dela med vÀrlden?

"Jag gÄr inte pÄ promenader, jag leder expeditioner". LÄt dem vara vÀgledande ord för alla hundar dÀr ute för att leva stort och driva alla Àventyr!

Vad inspirerade dig att dela ditt liv med vÀrlden?

Pappa mÀrkte att jag hade otroligt bra utseende och var vÀldigt fotogen. Det började som bara en blogg för skojs skull om mina stora Àventyr som en liten wienerhund att dela med vÀnner och familj.

För att lÀra dig mer om Crusoe, följ honom pÄ Facebook och Instagram.


Video: Crusoe & Oakley Dachshund Are the 'Cuteness Clowns' for Halloween

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 14 Djurmammar Som Har Gjort Stora Misstag

✔ - Se Upp! Dessa 22 Chunky Kattungar Är Upp Till Inga Bra

✔ - Cat BestĂ€mmer Grann Kommer Att Foder Hennes Behandlingar För Ett År


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!