Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Cuteness Interviews Denver Den "Skyldiga Hunden"

Skuld hÀnder, Àven till hundar.


Skuld hÀnder, Àven till hundar. Bara frÄga viral video sensation Denver, a.k.a. "Guilty Dog." Den hÀr förmodade hunden fÄr hennes "scennamn" frÄn den berömda videon som hon spelade in, dÀr hon var uppenbarligen skyldig till nÄgra allvarliga katt-behandla mellanmÄl.

Imponerande, Denvers ursprungliga video, har för tillfÀllet över 45 miljoner visningar pÄ YouTube! Ganska doggone bra för en pooch som inte Àr den typ som vie för kÀndisens strÄlkastare. LikvÀl kan hennes pawrents bara inte hjÀlpa men dela hennes söta personlighet med sin adoring allmÀnhet. Cuteness hade nyligen chansen att prata med Denver om hennes matförÀlskelse, de tvÄ sakerna som ger henne mest lycka, och vilket fiktivt TV-show som hon skulle Àlska att vara en paw-rt av!

Om du var strandad pÄ en öde ö och bara kunde Àta en mat för resten av ditt liv, vilken mat skulle det vara?

Kattmat och Marshmallows. Av nÄgon anledning har jag denna enorma infatuation med dessa 2 livsmedel. Katten behandlar gjorde mig vÀrldsberömd och jag kan fÄnga marshmallows som en baseballhandske pÄ 30 meter!

Vad skulle vara din mest pawsome dag?

Den mest pawsome dagen skulle vara att spela pÄ gÄrden och simma i bÀcken ut hela dagen utan avbrott. Om inte kattbehandlingen var inblandad, skulle jag troligen ta en paus. Katt behandlar bara trumf allt och de behöver min uppmÀrksamhet

Vad gör dig lyckligast?

Ärligt talat, sover pĂ„ soffan. Jag har vĂ€rldens finaste sĂ€ng... ett husdjursminne skum sĂ€ng och Ă€ven om det Ă€r trevligt, INTE slĂ„r sova hela dagen pĂ„ soffan. Det Ă€r stort, fluffigt och varmt och nĂ€r jag ligger pĂ„ den, sjunker jag i och om mögel runt mig. Den dagen Ă€r min dag !!! [Men] utan tvekan Ă€r jag lyckligast nĂ€r jag Ă„ker runt i lastbilen med min pappa. Jag Ă€lskar att hĂ„lla min nĂ€sa ut genom fönstret och nĂ€r vi gĂ„r till gĂ„rden ÄLSKAR jag att springa runt och lukta allt. Det betyder allt! Dessutom Ă€lskar jag att simma och dyka i dammen och jaga grodorna (kan aldrig fĂ„nga dem).

Om du skulle kunna leva i en bok, en tv-show eller en film, vad skulle det vara och varför?

Det skulle behöva vara vid sidan av Scooby Doo och gÀnget! KÀrlek som visar !! Jag Àr sÄ mycket som Scooby Doo och de saker jag kommer in och de predicaments jag befinner mig i Àr sÄ lika med den berömda hunden. Scooby gillar Scooby Snacks.... Denver gillar Cat Treats!

För att lÀra dig mer om Denver Our Guilty Dog, följ henne pÄ Facebook, Instagram eller pÄ sin webbutik.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Titta PĂ„ En Soldat FĂ„ En Valp Tillbaka Till Livet Kommer Att FĂ„ Dig Att Se Bra Ut I VĂ€rlden

✔ - Video Av Blind Hund Försöker Göra VĂ€nner Kommer Att Ge Dig TĂ„rar

✔ - HĂ€r Är Vad Du Kan Göra För Att HjĂ€lpa Djur Som Har Förskjutits Av Orkanen Harvey


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!