Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Cuteness Intervjuer Minnie & Max (Head Tilt Pugs)

Kom ihÄg, minnie och max, den vÀrldsberömda "head tilt pugs", vars super söta virusvideor var presenterade pÄ ellen, the tonight show med bland annat jay leno, good morning america, regis och kelly? NÄvÀl, de hÀr sötnosarna Àr fortfarande glÀdjefulla fans med sina förtjusande antiker och hÄller pÄ med att öka medvetenheten om sina favoritpugrÀddningsorganisationer.


Kom ihÄg, Minnie och Max, den vÀrldsberömda "Head Tilt Pugs", vars super söta virusvideor var presenterade pÄ Ellen, The Tonight Show med bland annat Jay Leno, Good Morning America, Regis och Kelly? NÄvÀl, de hÀr sötnosarna Àr fortfarande glÀdjefulla fans med sina förtjusande antiker och hÄller pÄ med att öka medvetenheten om sina favoritpugrÀddningsorganisationer.

Cuteness hade nöjet att prata med bÄde Minnie och Max om deras favorithundsdestinationer (strand mot park), hemligheten bakom deras samordnade huvud, och mÀnniskor som insisterar pÄ att frÄga dem dumma frÄgor. Vi utesluter naturligtvis.

Cuteness Intervjuer Minnie & Max (Head Tilt Pugs)

Eftersom de presenteras pÄ sÄ mÄnga TV-program, mÄste folk be dig bÄda att luta huvudet Ät dem hela tiden. Tror du nÄgonsin trött pÄ att göra det? Vi hoppas inte!

minnie: ha! Nej, vi blir inte tröttna pÄ det. Vi Àr en naturligt nyfiken ras. Att försöka lista ut vad mÀnniskor verkligen sÀger sÀger att man fÄr sÄ mycket information till vÄrt tympaniska membran som möjligt. Vi Àlskar att posera för bilder med fans och vippa huvudet har blivit vÄr signatur look. Det kommer naturligt för oss och vi Àr glada att göra det.

——

SÄ vilken föredrar du? Att Äka eller Äka en promenad?

Max: Den ena eller den andra Àr bra men BÄda Àr bÀttre! Egentligen Àr en tur till kusten och en promenad pÄ stranden bÀst... följt av lunch, förstÄs. Vi kan berÀtta var vi Àr med hur lÀnge vi har varit i bilen. (90 minuter till Carmel Beach, moms.)

Cuteness Intervjuer Minnie & Max (Head Tilt Pugs)

Vad sÀgs om stranden vs hundparken?

minnie: Strand. Vi behöver bÀttre hundsparker och flera av dem. Stranden Àr alltid bÀst, Àven om det Àr lite lÀngre. Vi fÄr springa, hoppa, jaga bollen och slÄ över sandslott. Vanligtvis Carmel Beach men vi har varit pÄ Sunset Beach i Vancouver, Coronado Beach i San Diego och överallt dÀremellan!

——

NÀr och hur lÀrde du dig att samordna dina huvudlattar? Fick det mycket trÀning?

Max: Vi Àr kullkammare sÄ vi samordnar nÀstan allt vi gör. Vi gjorde det redan som valpar eftersom vÄr mÀnniska frÄgade sÄ mÄnga dumma frÄgor. "Vill du gÄ en promenad?" Verkligen? Jag menar vad valp inte gör? Efter att vÄr "Pug Head Tilt" -video gick viral sÄ blev det verkligen otroligt. Samma dumma frÄgor. StÀndigt.

——

Vi förstÄr att Minnie inte Àr förtjust i badtiden (video nedan). Vilka andra aktiviteter tycker du inte sÀrskilt om?

minnie: Jag har verkligen vĂ€rmt upp till badtiden. Men allvarligt, allt som krĂ€ver att vi hĂ„ller fortfarande Ă€r en bummer. Öron- och rynkorrengöring och nageltrimning Ă€r inte roliga. Vi fĂ„r godis och tid att sola oss sjĂ€lva pĂ„ dĂ€ck efter vĂ„ra bad, sĂ„ det Ă€r kanske inte sĂ„ illa.

——

Vi vet att du Àlskar pÄskÀggjakt! Vilken av er brukar hitta de flesta Àgg, Minnie eller Max?

Max: Vi brukar ha en gÀst pÄ semester sÄ vi försöker vara trevliga och lÄta dem hitta de flesta Àggen. VÄr vÀn Louis var över den senaste pÄsken och han hittade lejonens andel. Vi Àr mer intresserade av att Àta dem efter att han har hittat dem. (Ska vara bra för vÄra rockar.)

——

Slutligen berÀtta om Pug Rescue och det fantastiska arbetet som de gör. Vad Àr det bÀsta sÀttet för mÀnniskor att hjÀlpa dem ut?

minnie: Vi Àr glada att du frÄgade! Vi uppmuntrar alla att stödja deras lokala djurrÀddning. Central Coast Pug Rescue hÀr i Kalifornien Àr nÀrmast och kÀra till vÄra hjÀrtan. Vi kÀnner dem vÀl och Àr sÄ stolta över det arbete de gör. Vi försöker göra det till alla deras hÀndelser. Vi sÀger alltid, adopt, foster eller DONATE. GÄ till HelpPugs.com för att lÀra dig mer!

——

Följ Minnie och Max pÄ Instagram.
Prenumerera pÄ Minnie och Maxs YouTube-kanal.
Gilla Minnie och Max pÄ Facebook.


Video: Sombrero Reef Lighthouse 2015

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 23 Pudgy Valpar Som Vill Ta Med Sig Allvarligt, SnĂ€lla

✔ - 7 "Stranger Things" DjurdrĂ€kter Som Redan Har Vunnit Halloween

✔ - 19 Bunny Memes Och Bilder Som Kommer Att VĂ€rma Ditt HjĂ€rta


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!