Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Cuteness Intervjuer Pixie

Det Àr svÄrt att bo i en kÀnd familj.


Det Àr svÄrt att bo i en kÀnd familj. NÄgra kÀnda klaner strider varandra för rampljuset, desperat försöker se vilka som kan vara mest kÀnda. Men kÀndishund Pixie, har en annan slags dynamisk med hennes kÀnda kusin, Daisy Underbite. Det Àr ingen strÄlkastare som hÀnder i denna söta familj, eftersom bÄda hundarna Àr dedikerade till deras orsak: att hjÀlpa djur som ofta verkar hjÀlplösa - eller i Pixies fall, tandlösa.

Cuteness Intervjuer Pixie: Cuteness

Pixie tog nÄgra ögonblick ur sin livliga dag för att berÀtta varför hon Àr som Beyonce, vilken favorit del om att vara en kÀndishund, och de rÄd som hon har att erbjuda nÄgon som vill anta en tandlös hund som henne.

Pixie, hur fick du ditt namn?

Min rÀddningsgrupp Labs och Friends heter mig Pixie eftersom jag prancerade som en liten fe. Min mamma höll mitt namn för att hon tyckte det var för perfekt att inte.

Hur hittar din husdjur förÀlder dig?

Min mammas syster Àr Daisy Underbites mamma. Hon ville trÀffa den berömda tonfisken frÄn Instagram-kontot @tunameltsmyheart och de trÀffade pÄ NKLA. Daisy mamma bjöd in min mamma att komma med och sÄ gjorde hon. Hon mötte Tonfisk och Daisy mamma föreslog att de bara "ta en titt" pÄ de adoptibla hundarna. Hon gick genom min kennel och jag kom fram mot henne för att jag visste att hon var den. Mamma ringde mitt namn och jag slickade fingret och hon var klar för. Vi trÀffades och jag kÀnde mig sÄ bekvÀm att jag somnade i hennes armar. NÀr personalen pÄ NKLA berÀttade för mamma att jag hade svÄrt att bli adoptiv eftersom jag var tandlös visste hon att vi var avsedda att vara. Hela hennes familj Àr en sucker för hundar som har svÄrt att bli adoptiv. Hon hade lovat att hon bara skulle titta men hÀr Àr jag, 2 Är senare i det eviga hem som jag alltid drömde om.

Hur pÄverkar inte tÀnderna dig? MÄste du Àta en speciell diet?

Du skulle bli förvÄnad över hur stark min tandkött Àr! Jag kan Àta mycket saker sÄ lÀnge det Àr vÀldigt litet. Men för att se till att jag inte gör ont i tandköttet, Àter jag frystorkade patties uppdelade i smÄ bitar som blötlÀggs i varmt vatten. Det Àr soppliknande och jag Àlskar det!

Vad Àr din favorit del om att vara en kÀndishund?

Jag Àlskar nÄgon uppmÀrksamhet som jag kan fÄ personligen och Àlskar att mÀnniskor kÀnner att de kÀnner mig i det ögonblick de möter mig och ger mig massor av kyssar och mageflöden. Men min favorit del Àr nÀr jag ser unga tjejer som berÀttar för Instagram hur söt jag Àr och hur de vill anta en chihuahua precis som jag nÀr de vÀxer upp. Gör mig sÄ glad att unga tjejer vill anta och inte handla, för ett husdjur.

Du har sÄ mÄnga unika klÀder och söta kostymer. Vad Àr din favorit outfit?

Jag Àlskar att klÀ upp sig! Mina favoriter Àr nÀr jag klÀr upp pÄ semester som 4 juli och jul. Min favorit outfit Àr kimono som jag bar i Är för nya Är. Det Àr japansk tradition att bÀra en kimono den 1 januari och sedan min mamma Àr japansk klÀdde hon mig pÄ en för att fira. Min mormor gjorde mig en liten bÄge för att matcha och det var sÄ festligt.

Hur mÄr du och din kusin, Daisy?

Daisy och jag Àr bÄda starka villiga kvinnor. Vi Àr bÄda överlevande med ett grovt förflutet men vi ler alla och lÄt det inte hÄlla oss tillbaka. Vi kanaliserar vÄr inre Beyonce och vi har bÄda en stark röst om att kunna övervinna nÄgot hinder. Vi har ocksÄ bÄda en kÀrlek till glass, tuppar ovanpÄ vÄra mammor, och vi Àlskar mÀnniskor.

Hur Àr du och Daisy annorlunda?

Daisy Àr en supermodell. Ett skott och hon rockar hennes signatur leende och poserade perfekt. Jag Ä andra sidan öppnar bara min mun och ser ut som en stor konstig, sÄ mamma mÄste ta en massa skott för att fÄ den rÀtta. Daisy Àr ocksÄ oberoende och bra om att vara ensam. Men pÄ grund av mitt förflutna lider jag fortfarande av separationsangst och jag följer min mamma överallt. Och nÀr jag sÀger överallt menar jag överallt! Jag mÄste se till att hon inte försvinner frÄn toaletten sÄ jag vÀntar pÄ henne precis framför dörren. Jag gÄr till och med pÄ jobbet med henne, vilket Àr fantastiskt.

Om du hade chansen att prata med hela vÀrlden, vad skulle du sÀga?

Jag Àr super chattig sÄ jag har mycket att sÀga, men jag tror att det viktigaste jag vill sÀga Àr att jag Àr sÄ tacksam att jag hittade min sjÀlsfrÀnde. Det Àr sÄ sant att du rÀddar varandra nÀr du adopterar ett husdjur. Och Àven om det Àr tandlös, bringar jag mig inte, jag saknar kÀft pÄ ett ben eller leker med leksak. SÄ hÀr Àr en pÄminnelse att borsta ditt husdjurs tÀnder. Det Àr viktigare Àn du tror!

Vilka rÄd skulle du ge till nÄgon som vill anta en hund som saknar tÀnder?

Först och frÀmst skulle jag sÀga bra val! MÄnga ungar dÀr ute saknar tÀnder pÄ grund av ett dÄligt förflutet och det Àr fantastiskt att du tÀnker pÄ att anta en hund utan tÀnder. Mitt rÄd Àr att bara vara uppmÀrksam pÄ vad du matar din hund med saknade tÀnder. Hundar i naturen kommer att Àta nÀstan vad som helst och det största jobbet Àr att se till att bara ge dem mjuka godisar. Min mamma hÄller alltid godis i hennes handvÀska och bil, bara om vi befinner oss i en situation dÀr alla hundar fÄr behandla som inte passar mig. OcksÄ, var inte rÀdd för att sÀga nej. MÀnniskor Àr sÄ söta och Àlskar att ge söta hundar en behandling för att göra dem lyckliga sÄ det Àr verkligen svÄrt att sÀga nej tack. Men du mÄste bara lÀra sig att sÀga nej, för det Àr vad som Àr bÀst för mig!

Vilka rÄd har du för andra hundar som saknar tÀnder?

Saknade tÀnder betyder smutsiga tandkött. Jag har min tandköttrengöring med torkdukar om en gÄng i veckan. Om din tunga hÀnger mycket, har din husdjursförÀlder gnugga lite smÀlt kokosolja pÄ den. Det Àr gott och hjÀlper till att Äterfuka en torr tunga. BerÀtta ocksÄ för dina förÀldrar om att bÀra extra vÀvnader eftersom det kommer att vara lite drool involverat!

Pixie, vi vill följa ditt liv! Var kan vi hitta dig online?

Jag Àr pÄ Instagram som @toothfairypixie, jag har en blogg med Daisy Underbite pÄ DroolOfHappiness.com, och du kan kolla in vÄr Facebook ocksÄ! Vi ger dig en titt pÄ vÄra liv frÄn vÄra mÀnniskors perspektiv.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Orsaker Till Stora MĂ€ngder Gul Slem I Pall

✔ - Min Valp Äter För Fort

✔ - Min Hund Biter Andra Hunds Svansar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!