Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Cuteness Interviews Waffles The Scottish Fold

VÄfflor katten kan vara en stor stjÀrna nu med över 1,8 miljoner facebook-fans och nÀstan 97 tusen följare pÄ instagram, men den skÄlögda skotska veckan hade inte alltid det sÄ lÀtt. Som historien gÄr, var han den oönskade "ringen" av kullen nÀr hans mÀnniskor förstog honom. Lite visste de att deras gingerbunt av glÀdje skulle sÄ smÄningom vara eftertraktade av cosmopolitan and people magazine, och att waffles-tema-varor skulle sÀljas en dag för att beundra beundrare runt om i vÀrlden. Och varför Àr vÄfflor sÄ kÀnda?


VÄfflor katten kan vara en stor stjÀrna nu med över 1,8 miljoner Facebook-fans och nÀstan 97 tusen följare pÄ Instagram, men den skÄlögda skotska veckan hade inte alltid det sÄ lÀtt. Som historien gÄr, var han den oönskade "ringen" av kullen nÀr hans mÀnniskor förstog honom. Lite visste de att deras gingerbunt av glÀdje skulle sÄ smÄningom vara eftertraktade av Cosmopolitan and People Magazine, och att Waffles-tema-varor skulle sÀljas en dag för att beundra beundrare runt om i vÀrlden.

Cuteness Interviews Waffles The Scottish Fold: fold

Och varför Àr vÄfflor sÄ kÀnda? Om du mÄste frÄga denna frÄga har du förmodligen aldrig sett ett foto eller en video av honom. Han verkar helt oförmögna att se FN-bedÄrande oavsett instÀllning eller situation - om chillaxing hemma, ut möter fans eller hÀnger med andra celebkitties som Lil Bub och Grumpy Cat. Vi hos Cuteness hade förra gÄngen en chatt med Waffles om hur han alltid behÄller en zenstat, fallet för bröd som ett mode tillbehör istÀllet för mat och hans kampanj för att öka medvetenheten om en orsak nÀra och kÀra till hans hjÀrta -felineism!

Tack sÄ mycket för att du pratar med oss, som vi vet att du leder ett mycket upptaget liv! Trots ditt schema ser du alltid ut att vara lugn, cool och samlad i dina foton och videoklipp. Hur gör du det?

Tack för att jag fick komma. Och ja, mitt liv Àr ganska upptagen idag, varje morgon var jag tvungen att hitta den perfekta platsen för att fÄnga solljus för min mycket behövs solbad och pÄ eftermiddagen mÄste jag hitta rÀtt fönster med den bÀsta utsikten över grannskapsfÄglarna. Livet Àr krÀvande, men jag glömmer aldrig att hÄlla en lugn mental sinnestillstÄnd Àr nyckeln till god hÀlsa, och jag mediterar varje dag i timmar att försöka uppnÄ en helt lugn sinnestillstÄnd.

Ugly ankling ❀

I vÄr ödmjuka Äsikt bÀr ingen annan katt en bakad bra "runt huvudet bÀttre Àn du, min vÀn. NÀr katterna började ta Internet med storm, vad var din första reaktion? Trodde du omedelbart, "Jag mÄste prova det!"?

Det mesta brödet luktade ganska gott, och jag kunde aldrig förstÄ tanken bakom att ha pÄ sig bröd istÀllet för att Àta det. Men en dag fick jag ta en stor bit av en och insÄg att de faktiskt Àr bÀttre slitna Àn Àtit. Jag föredrar fortfarande bÀr vÄfflor Àn bröd men.

Det ser ut som om du nyligen trĂ€ffade tvĂ„ andra mycket kĂ€nda kattdjur-Lil Bub och Grumpy Cat! Även om du Ă€r en stor kĂ€ndis sjĂ€lv, blir du nĂ„gonsin trött nĂ€r du möter en av dina idoler?

Jag var definitivt en stjÀrna slagen nÀr jag trÀffade mina idoler. NÀr pappa hÄller mig nÀra mina hjÀltar, var allt jag kunde göra för att titta pÄ kameran och stanna stilla. Kom att tÀnka pÄ det, det gör jag för att nÀstan alla.

Förutom att vara en talesman för alla saker bacon (sÀrskilt Friskies Tasty Treasures with Bacon), förstÄr vi att du ocksÄ Àr en deltidskritiker (eller Àr det, mewvie critic?). Vad Àr din favorit mewvie hela tiden och varför?

Min favorit Àr de klassiska Star Paws. Mitt jedi mind-trick Àr nu ganska starkt och min pappa Àr vÀldigt bra pÄ att ge mig mage gnuggar pÄ kommando.

NÀr det gÀller flickor verkar det som om Hollywood producerar fler hundfilmer Àn vad de gör kattfilmer. Hur kÀnner du dig om det, och skulle du övervÀga att starra i en film sjÀlv? Om sÄ Àr fallet, vilken typ av karaktÀr skulle du spela?

OjĂ€mlikhet Ă€r bland oss ​​som ett obestridligt faktum, Ă€ven om kattdjuret har vunnit fart genom vĂ„ra stĂ€ndiga internetkampanjer, och att se att Grumpy Cat-filmen görs Ă€r en bra start. Hörde ocksĂ„ att en ny film som heter Nine Lives görs, sĂ„ alla vĂ„ra dans-, skrap- och cuteness-videor arbetar definitivt för att öka medvetenheten.

PÄskkanin med vÄfflor katten

Glad pÄsk! Jag Àlskar morötter

BerĂ€tta lite om dina mĂ€nniskor. Är de vĂ€lutbildade?

Mina mÀnniskor Àr genomsnittliga i intelligens. Det tar ofta mÄnga meows att pÄminna dem om att det Àr speltid kl. Men utom deras glömska, de Àr utmÀrkta kockar. Jag fÄr alltid min vÄta mat vid den perfekta smaken och konsistensen varje kvÀll. De mÄste vara riktigt bra jÀgare och laga mat samtidigt.

Slutligen Àr en av anledningarna till att du Àr sÄ darned ÀlskvÀrd att du har en inspirerande "ful duckling" back story - Àven om vi tycker det Àr mycket svÄrt att tro att du var nÄgonsin ful! Tror du att du har en grov start har gjort dig mer uppskattande av all lycka som har kommit dig?

Jag hittade nyligen en gammal bild av mig sjÀlv, och jag mÀrkte att jag sÄg ganska tunn och svag ut. Pappa berÀttade för mig att jag brukade vara sjuk mycket lÀtt, och jag kom ihÄg mÄnga resor till veterinÀren och den lÄnga resan till ett stort sjukhus. Sedan dess har jag blivit stor och stark, min pÀls Àr nu mycket puffigare.

Besök Waffles online pÄ wafflescat.com.


Video: Relaxing Cat Paw Purr| Cute Cat Scottish Fold Waffles the Cat | Toe Bean | ASMR

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - 25 Katter Reagerar Hilariously To Mirrors

✔ - 20 Husdjur Knackar Över Barn

✔ - Hur Man VĂ€nder En Ikea-Hylla Till En Catio


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!