Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Döva Räddningshund Och Specialbehov Boy Bli Bffs

När en mor kom överens om att främja en rädd döv boxare som heter ellie, hade hon ingen aning om att hunden skulle rädda sin son samtidigt.


När Brandi Guillet gick med på att främja en rädd döv boxare som heter Ellie, hade hon ingen aning om att hunden skulle rädda sin son samtidigt.

Döva räddningshund och speciella behov Pojke Bli BFF

Brandi s sex år gamla son Connor är speciella behov, icke-verbala, och använder teckenspråk för att kommunicera. Hon adopterade honom vid födseln med kunskap om hans genetiska störning och bad honom med en mors ovillkorliga kärlek och uppmärksamhet. År senare skulle hon göra detsamma för Ellie och fick i sin tur en kompis av en livstid för sin son.

Jag antog min son vid födseln och visste att han hade en genetisk störning. Han är nu 6 och icke verbal men använder tecken på kommunikation....

När familjen såg det speciella bindandet mellan de två tog Brandi omedelbart till sociala medier för att låta alla veta hur stor döva räddningshund är. Sedan den 1 januari har hennes inlägg på Döva Dogs Rock Facebook-sida fått över 900 gillar, 200 aktier och en massa människor som kommenterar att visa stöd och dela egna erfarenheter med älskade döva valpar.

Enligt Brandi är Ellie otroligt mild och kärleksfull med Connor och hon har sedan delat flera bilder av de två kramarna kärleksfullt. Sann vänskap känner inga gränser eller arter. Och trots att hennes son inte kan tala och Ellie inte kan höra, hindras inte de två från att kommunicera med varandra. Och det, sade hon, är den vackraste delen av hela denna sak.

Brandi och hennes familj är nu på väg att anta Ellie och uppmuntra andra att anta döva också.


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - 21 Husdjur Med Bättre Kostymer Än Dig

✔ - 19 Katter Vs Julgran Memes Som Alla Kattägare Kan Relatera Till

✔ - Guy Ber Om En "Advokathund" Och Domstolarna Tar Sin Begäran Bokstavligen


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!