Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Skillnad Mellan En Kvinnlig & Male Jack Dempsey

Jack dempsey-cikliden har en stark byggnads- och nonsensinstÀllning som inspirerade sitt namn till minne av den tidigare heavyweight boxing championen.


Jack Dempsey-cikliden har en stark byggnads- och nonsensinstÀllning som inspirerade sitt namn till minne av den tidigare heavyweight boxing championen. Medan Jack Dempseys manliga och kvinnliga liknar unga och vuxna, Àr de lÀtta att skilja frÄn varandra visuellt nÀr de Àr ett Är gammal.

Jack Dempsey

NĂ€rbild av Jack Dempsey fisk.

VÀnder pÄ den andra kinden

Det mest tillförlitliga sÀttet att berÀtta för man frÄn Jack Dempseys Àr att kontrollera sina kinder. MÀn har blöta flÀckar direkt bakom ögonen, utan flÀckar pÄ underdelen nÀra munnen. MÀrkning pÄ honor ökar lÀngden pÄ kinden med stora iriserande flÀckar pÄ den nedersta delen av kinden. Ett annat sÀtt att berÀtta Àr att titta pÄ svansfinnen. Manspersoner har spetsiga kanter pÄ svansfinnen, dÀr honor har rundade kanter. Anala och dorsala fenor Àr ocksÄ spetsiga pÄ mÀn och avrundade hos kvinnor.

Komma i striden

Att bestÀmma kön hos ungdomar Àr mycket svÄrare och till och med nÀra undersökning av fiskens öppningar Àr opÄlitlig tills de nÄr sexuell mognad. Men Jack Dempseys man tenderar att vara mer aggressiv mot andra mÀn Àven innan de Àr helt sexuellt utvecklade. Om du misstÀnker att du har mer Àn en man i din tank, ta bort de extra mÀnnen eller fortsÀtt kÀmpa tills endast en kvarstÄr.


Video: Skillnaden mellan manlig och kvinnlig logik!

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Kvinnliga Valpar Och Nippelutveckling

✔ - Hur Man Handlar Om En Hamster

✔ - Vilka Luktar Eller Örter Kommer Att Störa Katter?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!