Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Diy Reptile Luftfuktare

Reptiler Àr brÀckliga djur och en stor omsorg mÄste tas av Àgarna för att efterlikna sina naturliga livsmiljöer i sina höljen.


Reptiler Àr brÀckliga djur och en stor omsorg mÄste tas av Àgarna för att efterlikna sina naturliga livsmiljöer i sina höljen. Tropiska djur, som kinesiska vattendrakar eller mÄnga kameleoner, och amfibier som rödögda trÀd grodor, krÀver mycket fuktighet i tanken. Luftfuktigheten kan ökas genom att helt enkelt öka mÀngden fukt i tanken, vilket ofta görs genom frekvent avluftning av varmt vatten. Men med nÄgra verktyg och en resa till din lokala hÄrdvaruaffÀr eller djuraffÀr kan du skapa en luftfuktare för ditt reptilhölje som ska hjÀlpa till att upprÀtthÄlla tillrÀcklig luftfuktighet.

DIY Reptile luftfuktare: reptile

Steg 1

Borra tvÄ hÄl, sida vid sida, i behÄllarens lock. Se till att hÄlen Àr ca 1/4 tum i diameter sÄ att du kan glida in plaströret i det, senare.

Steg 2

Klipp plaströret i hÀlften med hjÀlp av verktygskniven och skapa tvÄ rör av samma storlek.

Steg 3

Placera locket pÄ behÄllaren.

Steg 4

TrÄd en av plaströren, som kommer att vara ingÄngsröret, genom ett av hÄlen i behÄllarens lock tills dess Ànde nÄr ungefÀr en tum eller sÄ frÄn behÄllarens botten.

Steg 5

TrÀnga det andra röret, vilket Àr utmatningsröret, genom det andra hÄlet i behÄllarens lock, men endast med 1/8 tum.

Steg 6

Lim rören pÄ plats med silikon tÀtningsmedel. Lim runt hÄlen i toppen av behÄllaren, tÀta försiktigt rören. Se till att det finns tillrÀckligt med silikon sÄ att det inte finns nÄgra luckor mellan rörets sida och behÄllarens lock.

Steg 7

LÄt limet torka i minst tvÄ timmar.

Steg 8

Ta locket av behÄllaren genom att vrida behÄllaren sjÀlv. Vrid inte locket, eftersom det kan leda till att röret slÄr fast.

Steg 9

FÀst luftstenen till Ànden av ingÄngsslangen som har trÀngts genom behÄllarens lock.

Steg 10

Anslut den andra Ànden av ingÄngsslangen till utsignalen frÄn den externa luftpumpen. UtgÄngen Àr dÀr luft utförs frÄn pumpen.

Steg 11

Placera fuktgivande svamp i behÄllaren och fyll den ca 2/3 av vÀgen med varmt vatten.

Steg 12

Placera locket pÄ behÄllaren, se till att du vrider pÄ behÄllaren och inte locket för att skruva fast det ordentligt.

Steg 13

Placera den öppna Ànden av ditt utgÄngsrör i din reptilhölje. Om det Àr en skÀrmkÄpa kan du noga bara trÄda den genom ett mellanrum pÄ skÀrmen.

Steg 14

SlÄ pÄ den yttre luftpumpen. Vattnet i behÄllaren bör börja bubbla och fukt bör röra sig upp genom utloppsröret och in i reptilens hölje.


Video: Demo of the Exo Terra Monsoon Misting System at LLLReptile!

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Gör Sea Monkey Food

✔ - Hur Man Odlar Siberian Husky

✔ - Hur Man Bygger Akryl Fisk Tankar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!