Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Diy Smak Deterrent Spray För Hundar

Lukten och smaken av bitter Àppel spray motverkar hundar frÄn att tugga pÄ möbler och andra föremÄl i hemmet, men ofta köper produkten hos husdjursaffÀrer kan vara pricy.


Lukten och smaken av bitter Àppel spray motverkar hundar frÄn att tugga pÄ möbler och andra föremÄl i hemmet, men ofta köper produkten hos husdjursaffÀrer kan vara pricy. Om den köpta giftfria sprayen hÄller din pooch frÄn att tugga upp ditt favoritstövlar eller din kopia av "Brothers Karamazov", övervÀga att göra din egen repellent spray till en brÄkdel av kostnaden.

DIY Smak Deterrent Spray för hundar: hundar

FöremÄl du behöver:

‱ Töm sprayflaska
‱ ÄppelcidervinĂ€ger eller citronsaft
‱ Vit vinĂ€ger

Steg 1 - Köp en tom sprayflaska (rekommenderas) eller ÄteranvÀnda en tom. Om du vÀljer att ÄteranvÀnda en flaska som en gÄng höll en kommersiell rengörare, se till att du sköljer den noggrant med varmt vatten och tvÀtta det med tvÄl. Absolut inga spÄr av Àmnen som kan vara giftiga för din pooch borde förbli. Vi föreslÄr starkt att du endast Äterförpackar flaskor som ursprungligen innehöll giftfria Àmnen.

Steg 2 - LĂ€gg till dina ingredienser. HĂ€ll 2 koppar Ă€ppelcidervinĂ€ger och 1 kopp vit vinĂ€ger i sprayflaskan. Skaka bra och spray pĂ„ alla saker du vill att din hund ska sluta tugga. ÄppelcidervinĂ€ger Ă€r basen för de flesta bittera Ă€ppelsprayer. Du kan spruta den pĂ„ föremĂ„l som du inte vill att din hund ska tugga pĂ„ utan att skada dem. Tartsmaken tjĂ€nar som avstötningsmedel. Om du inte har Ă€ppelcidervinĂ€ger passar, blanda 2 koppar citronsaft med 1 kopp vit vinĂ€ger. Citronsaften kommer ocksĂ„ att smaka pĂ„ tĂ„rta och avskrĂ€cka din beastie frĂ„n att tugga.

Steg 3 - Spraya bort. Spruta föremÄlen du vill ha din pooch för att sluta tugga. Applicera den avskrÀckande sprayen varje vecka. Om du glömmer, kommer smaken att blekna och Fido kommer att gÄ tillbaka för att tugga upp den soffan. Var konsekvent vid ÄteranvÀndning sÄ att din fyrbenta vÀn fÄr meddelandet.

Steg 4 - Kör meddelandets hem. Som din kloka pooch lÀr sig att inte tugga pÄ dina saker eftersom de smakar illa förstÀrker han sitt lÀrande nÀr man tar honom i akten. StÄ högt, hÄll ut fingret och ge honom en strÀng "Nej!" Att bli upprörd kommer bara att tjÀna för att förvirra honom, och han kan till och med misstolka din skrik som en inbjudan att spela. Om du inte hÀmtar honom i handlingen, hÄll upp din tugglucka och sÀg "Nej!" Att anvÀnda avskrÀckande spray i takt med trÀning Àr ett effektivt sÀtt att fÄ din pooch att inte tugga upp alla dina vÀrldsliga Àgodelar. Bitter Àppel spray Àr inte ett substitut för beteendestudier.

Varningar och övervÀganden

Spray aldrig avstötande - Àven giftfri hemlagad avskrÀckande spray som den hÀr - in i hundens ögon. Applicera aldrig pÄ hundens hud för att förhindra att han tuggar pÄ sig sjÀlv, till exempel svans eller tassar. Hud som har tuggats eller slickats kan vara rÄ eller bruten och mÄste ses över av en veterinÀr för att se om aktuella antibiotika krÀvs.

TÀnk ocksÄ pÄ att alla repellanter (och alla hundar!) Inte skapas lika. sÄ den hÀr sprayen kommer inte att avskrÀcka alla hundar frÄn att tugga. Dessutom har vissa hundar en tendens att bli toleranta mot sin smak.

referenser:

ASPCA: AnvÀnda smakavstörningar
VeterinaryPartner.com: Destructive Chewing

Om författaren
Vivian Gomez bidrar till Retailing Today, Daily Puppy, Paw Nation och andra webbplatser. Hon har tÀckt New York Comic Con för NonProductive sedan 2009 och skriver om allt frÄn ansvarligt djurÀgande till serietidningar till det sÀtt pÄ vilket smarta telefoner förÀndrar hur mÀnniskor handlar. Gomez tog sin kandidatexamen i engelsk litteratur frÄn Pace University.


Video:

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man AnvĂ€nder Terramycinpulver Till Katter

✔ - Hur Man Behandlar En Hunds Lick SĂ„r

✔ - Russian Blue Cat Breed Facts & Information


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!