Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hundar Blir Deprimerade När En Annan Hund Dör?

Som mycket sociala djur bildar hundar förbindelser med djuren och människorna som de spenderar sina liv med.


Som mycket sociala djur bildar hundar förbindelser med djuren och människorna som de spenderar sina liv med. När en annan djurmedlem i en hunds hushållsfamilj passerar, kan din kompis uppleva sorg och depression på grund av förlusten.

Hundar blir deprimerade när en annan hund dör?: annan

Erkänna depression i din hund

Eftersom hundar inte kan prata med oss, står det för oss att vara överens med dem. Detta hjälper till att märka eventuella förändringar som din hund kan gå igenom. Om din hund är deprimerad, kan han förlora gnistan i ögat och hans iver att spela. Han kan lounge runt huset, ointresserad i nästan allt inklusive mat.

Att förlora en kompanjonskompanjon

Hundar, som människor, hanterar sorg på olika sätt och kan reagera annorlunda mot förlusten av en furig familjemedlem. Din hund kan vänta tålmodigt vid dörren och tänka att hans kompis kommer att komma in från en promenad snart. Han kan vandra runt i huset och letar efter sin vän. Den första veckan till två veckor kommer att vara en anpassningsperiod för din hund, eftersom han lär sig att anpassa sig till livet utan sin tidigare följeslagare. Barbara King, professor i antropologi vid William och Mary College, berättar i US News & World Report att en hund som tittar runt i huset för sin kompis visar ett tydligt tecken på att han saknar sin vän. Hon säger att hundar verkligen upplever verklig och smärtsam sorg.


Video: You aren't at the mercy of your emotions -- your brain creates them | Lisa Feldman Barrett

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Gör En Inhemsk Ankor

✔ - Hur Man Gör Din Egen Hundsås För Hundmat

✔ - Hur Tränar En Katt Och Hund Att Tycka Om Varandra Utan Att Attackera


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!