Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Hinner Valparna Bli Skrämmande Från Brist På Sömn?

Om du trodde att barn var de enda som blev skarpa när de inte fick tillräckligt med sömn, tänk igen.


Om du trodde att barn var de enda som blev skarpa när de inte fick tillräckligt med sömn, tänk igen. Valparna är nästa i linje när det gäller att vinna prisbelönta familjemedlemmar. Lyckligtvis är lösningen på det här problemet ganska lätt. Skapa helt enkelt en bekväm plats utan distraheringar och låt dig fånga på några välförtjänta zzz.

Hinner valparna bli skrämmande från brist på sömn?: valparna

Sovande skönheter

När det gäller nyfödda valpar behöver dessa hjälplösa kamrater all sömn som de kan få. Det här är inte den vanliga skönhetssönen du behöver känna dig uppdaterad efter en sen utekväll. snarare när det gäller dessa valpar handlar deras aktiverade sömn om växande och utveckling. Förvänta dem att sova och sjuksköterska 90 procent av tiden. En valp som ständigt gråter är inte vriden men troligen kall, hungrig eller sjuk. I så fall bör mamma hund och hela sin kull undersökas omedelbart av en veterinär.

Låt sovande valpar ligga

När valparna växer börjar de utforska omgivningen och börja spela. Bli inte förvånad om din valp spelar en minut och sedan sover tyst nästa. Medan han är ute på mattan, är hans hjärna fortfarande mogen och bygger nya neurala anslutningar, förklarar American Animal Hospital Association. Vakna inte honom ännu vid denna ålder behöver han så mycket sömn som han kan få, och misslyckande att fånga dessa 40 blinkar kan förvandla honom till en moody, rastlös zombie.

En upptagen pups liv

Att vara valp är inte en promenad i parken. De flesta valpar är upptagna eftersom de upplever massor av nya erfarenheter. Nya sevärdheter, nya dofter, lek och socialisering kan enkelt tömma alla pupens energi. Det är ditt jobb att se till att han får tillräckligt med sömn. Tänk på att valparna i allmänhet behöver minst 14 till 16 timmars sömn per dag, noterar Michelle McCarthy, ägare och chef för Training For K9 Home Schooling.

Uppmuntra en Siesta

Om Max blir trött och cranky, kan du inte skylla honom. Rädd från röstens gåva, han har inget sätt att säga att han är trött på att leka med dina barnbarn och behöver slå säcken. Hans hyper, rastlös, rädsla, nervös, ängslig, nippy och överdrivet vokalbeteende kan vara hans sätt att manifestera sitt behov att dö av sig. I det här fallet måste du träda in och låta valpen få sin förtjänta dos av sömn.
Du kan ta flera steg för att förhindra att din vuxen blir skarp. Låt honom inte krascha mitt i vardagsrummet där människor går och gör alla typer av ljud. En tupplur i en kasse eller gated område där han inte kan jostled eller vakna är den bästa lösningen. Sätta ihop ett konsekvent schema så att Milo inte blir aktiv i timmar i taget och tar sina välförtjänta tupplurar hela dagen.


Video: The Great Gildersleeve: Leroy's Pet Pig / Leila's Party / New Neighbor Rumson Bullard

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man Säger Om Din Hund Är En Ren Lab

✔ - Symptom På En Katt Med Ett Sprained Ben

✔ - Dödande Goldfish Remedy


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!