Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Dog Barking Laws I Florida

Som husdjursÀgare kan du hÄllas juridiskt ansvarig för din hunds beteende.


Som husdjursÀgare kan du hÄllas juridiskt ansvarig för din hunds beteende. OjÀmn skÀllning kan förhindra att grannar blir bekvÀma i sina egna hem. Ett antal stÀder och lÀn i Florida har lagar som syftar till att uppmuntra husÀgare att hÄlla sin hunds skÀllning frÄn att bli en grannskapsstörning.

barking engelska pekaren

NÀrbild av hund som skÀller pÄ koppel.

Ömhet Barking

Definitionen av störning skÀller varierar beroende pÄ din plats i Florida. Pinellas County anser ett skÀllproblem att vara en hund som gör alltför stora ljud med fortsatt eller upprepad skull eller skÀllning. I Leon County "definieras alla djur som kontinuerligt barks, orkar eller pÄ annat sÀtt stör fred", som ett störande djur. Vissa omrÄden kan inte övervÀga att skÀlla ett obehag om det inte intrÀffar inom en viss tidsram, men andra har regler som förbjuder detta beteende oavsett tid pÄ dagen.

KlagomÄlet

Överbelastning barkning Ă€r vanligtvis en frĂ„ga som behandlas av ditt lĂ€ns djurkontrollavdelning, Ă€ven om vissa omrĂ„den krĂ€ver att klagomĂ„l görs genom sheriffens avdelning under de timmar dĂ„ djurkontrollen inte Ă€r öppen. De flesta djurkontrollavdelningar föreslĂ„r att personer som störs av ett olĂ€genhetdjur först försöker hantera frĂ„gan genom att tala direkt med djurets Ă€gare. Om man talar till Ă€garen misslyckas med att fĂ„ de önskade resultaten, kan den som störs av barkningen lĂ€mna in ett officiellt klagomĂ„l med djurkontroll. Vissa djurkontrollavdelningar krĂ€ver att den person som rapporterar klagomĂ„let fyller i ett visst svar. Behörighetsförfarandet begĂ€r specifik information frĂ„n den klagande, inklusive ett tidsplan dĂ€r hundens skĂ€llningsaktiviteter ska registreras. Vissa lĂ€n, som Pinellas County, krĂ€ver att tvĂ„ avgöranden lĂ€mnas in av tvĂ„ separata individer innan de kommer att vidta Ă„tgĂ€rder.

Hantering av officiella klagomÄl

NÀr ett officiellt klagomÄl har lÀmnats in kommer en djurkontrollant att tala med hundens Àgare och be dem att avhjÀlpa barkingproblemet. De flesta husÀgare vÀljer att vidta ÄtgÀrder för att ÄtgÀrda problemet innan problemet hÀmmar förbi denna punkt. Om Àgaren inte överensstÀmmer med djurkontrollens första förfrÄgan kan de utfÀrdas med citat, möta en officiell böter eller ens fÄ bort sitt djur. FÀngelsestid kommer sannolikt inte att uppstÄ om inte husdjursÀgaren inte betalar böterna eller vÀgrar att dyka upp för domstolen nÀr de har blivit beordrade att göra det. Den specifika kostnaden för böterna varierar beroende pÄ din plats i Florida.

Lösa problemet

Santa Rosa County Animal Services rekommenderar att du anvÀnder ordentlig trÀning och regelbunden interaktion för att förhindra störning frÄn att skÀlla. Om din hunds skÀllning blir obehag, mÄste du ta reda pÄ vad som orsakar hans frekventa skÀllning och jobba med en hundtrÀnare för att eliminera beteendet. I allvarliga fall kan du behöva tillgripa bostÀder din skÀllande hund i ett omrÄde dÀr dina grannar inte kan höra honom.


Video: Florida law designed to stop phony service dogs - all bark no bite

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Hur Man HĂ„ller BakgĂ„rden FrĂ„n Att Vara Lerig Med Hundar

✔ - Pest Hos Hundar

✔ - Hur Man Vet Om Din Katt Är NĂ€ra Arbetet


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!