Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Jorden Kan Explodera I Ett (Garn) Boll Av Eld Om Alla Katter Mår På Samma Gång

Varje morgon, katter runt om i världen peppar människor med meows. Mat, hak repor, en öppen dörr så att de kan poopa i grannens trädgård: det här är bara några av behoven...


Varje morgon, katter runt om i världen peppar människor med meows. Mat, hak repor, en öppen dörr så att de kan poopa i grannens trädgård: Det här är bara några av de behov de försöker kommunicera.

Uppgift Detaljer Förhandsgranskning Spara Utkast sparade Jorden kan explodera i A (Garn) Ball of Fire om alla katter mår på samma gång

För de flesta husägare är det ett roligt och omätligt och irriterande skälet att dela sitt hem med djärva, lilla lilla jerks. Men vad händer om bokstavligen alla katterna, som beräknas vara 600.000.000 över hela världen, klara sig i samma takt på samma exakta tid?

Det är det (helt skrämmande) konceptet bakom en informativ ny video, inbäddad nedan av YouTuber och gymnasieläraren Joe Howard.

Om alla katter mjukade på samma gång

Efterfrågas av en klassrumsfråga från en av hans elever, slår Howard ut den hilariska hypotetiska och ljud kataklysm med tålamod, humor och charmiga, handritade illustrationer (inklusive rubriken GIF ovan). Eftersom frågan är beroende av faktorer som avstånd och tryck som inte lätt kan kvantifieras (eller simuleras i den verkliga världen), återställer han utmaningen genom att gruppera alla caterwauling kattdjur på samma ställe - i en kon, en kattkon ! - Att forma svaret på ett mer tillfredsställande sätt.

"Jag vet faktiskt inte så mycket om ljud, men jag vet nog att veta att vi förmodligen kommer att behöva ändra villkoren för denna fråga, annars kommer svaret att bli lite nedslående."

Medan den slutliga siffran Howard kommer till 133 decibel, lämnar den här författaren något av sin matematik, det är högre, noterar han än "en rockkoncert", "en jetmotor från 30 meter bort", eller per denna decibel ekvivalent tabell, ett pistolskott.

Titta på hela saken rätt mjukt:


Video: SCP-261 Pan-dimensional Vending Machine | Safe class | Food / drink / appliance scp

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Kan Hundar Berätta När De Behandlas Oskäligt?

✔ - Hur Man Sänker Kolesterol Hos Hundar

✔ - Hur Man Stoppar Din Engelska Bulldogg Från Att Tugga Allt I Sikte


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!