Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 1: Varför Mår Katterna?

Människor är övervärderade. Men husdjur?


Idag är det säkert att säga: Människor är överskattade. Men husdjur? De är alltid inspirationskällor, kärlek och väl, LOL. Det är vad vi hoppas att utforska i vår nya podcast, adorably titled Cuteness Pawdcast med värdar Allegra Ringo och Renee Colvert.

Allegra är en författare och hund älskare som har bidragit till Vice, Reductress och Hairpin bland andra. När det gäller Renee är hon en hund-wanter och komiker som har utfört stand-up på The Improv, The Laugh Factory och The Comedy Store.

Renee erkänner fullständigt att vara djurskallig: "Allegra och jag spenderar en stor del av vår dag och textar varandra olika djurfakta och berättelser. Denna show är en slags kondenserad version av vår vänskap... Jag älskar det så mycket! Det finns inget jag helst skulle gab om. "

Episod 1: Varför mår katterna?

(Vänster mot höger) Allegra Ringo och Renee Colvert

Så vad kan du förvänta dig i en episod av Cuteness Pawdcast?

Awesomeness, det är vad! Vi fyller upp varje halvtimme med go-to för historier om husdjur, hälsa och träningstips, roliga nyheter och intervjuer med kändis husägare. I Allegras ord: "Den här podcasten är för husägare, sällskapsdjur älskare, husdjur själva... Jag kunde fortsätta, men det gör jag inte."

I det första avsnittet kommer Allegra och René till botten av en brinnande fråga: Varför mår katterna? Andra hilariska ämnen inkluderade: yoga du kan göra med getter (det är en riktig sak), och böcker skrivna att läsas till hundar (också en riktig sak). Kolla in det!

Episod 1: Varför mår katterna?

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att släppas varje fredag ​​och finns på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Meddela Cuteness Pawdcast! ?

Är du en kattperson ELLER en hundperson? ? ? The Cuteness Pawdcast är här för att svara på dessa frågor och mer! ? SUBSCRIBE NU ? iTunes: //bit.ly/iTunesCutenessPawdcast Google Play: //bit.ly/PlayCutenessPawdcast


Video: PLAY EPISODE WITH ME (PART 1)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 26: Silliest Sällskapsdjur Gör Under Semestern

✔ - Episod 4: Är Husbröllop De Sötaste Sakerna Någonsin?

✔ - Episod 5: Hur Får Du Dina Husdjur Redo För Sommaren


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!