Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 10: Vad Gör Ett Bra Husdjur?

Husdjur kommer i alla former och storlekar, sjÀlvklart, men Àr nÄgon verkligen redo att vÀlkomna en kackerlacka i sina liv? Https: // soundcloud.


Husdjur kommer i alla former och storlekar, sjÀlvklart, men Àr nÄgon verkligen redo att vÀlkomna en kackerlacka i sina liv?

Madagaskars hissande kackerlackor Àr super populÀra bland fans av skrÀmmande crawlies, och Allegra och Renee förenas av Cuteness Pawdcast-producenten Alexis - som vÀxte upp i en djuraffÀr i stort sett - för att diskutera fördelarna med sÀllskapsdjur och tala om vad som gör en bra följeslagare.

Vin: Lyssna för en chans att vinna ett Är gratis PET-mat

Renee avslöjar hennes sökande efter den perfekta valpen, de appar som hon anvÀnder för att upptÀcka valpen och berÀttar om sin fÀlttur till mÀrkets nya Annenberg Petspace i södra Kalifornien.

Ett inlÀgg som delas av Annenberg PetSpace (@annenbergpetspace) den 16 maj 2017 kl 08:42 PDT

Vi tar ocksÄ ett djupt dykk i artificiell intelligens som har utvecklats för att namnge marsvin och trappa genom en handfull trendiga husdjurshistorier för att runda ut showen.

Det hÀr Àr ganska mycket en MUST NOT MISS SITUATION hÀr, folk! StÀm in, sÀtt pÄ och pod ut!

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att slĂ€ppas varje fredag ​​och finns pĂ„ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksĂ„ hĂ€r pĂ„ Cuteness!

Om du gillar det du hör, kolla in vÄrt avsnitt om varför sommaren Àr sÄ svÄr för husdjur.


Video: DOCS: Hoarder | Animal Cops Houston

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 31: Omg, Du Spenderade SĂ„ Mycket PĂ„ Ditt Husdjur?

✔ - Episod 16: Hur Man TrĂ€nar Katter Och Hundar

✔ - Episod 11: Är Katter Bara Söta, SmĂ„ Mördare?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!