Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 12: Här Är Vad Ditt Husdjur Gör När Du Inte Är I Närheten

Vi dyker in i katternas uppenbarligen udda morgonritualer, hundens dagstidningar och hundar, och de konstigaste ställen som husdjur sover om natten.


Husdjur är absolut bästa, eller hur? De snugglar in under en Netflix sesh och håller oss underhöll när det inte finns någon WiFi. De är heliga, i grund och botten.

Men ibland kan deras awesomeness vara lite som att säga, klockan 5 på en lördag när allt du vill är att sova av arbetsveckan, men våra husdjur är alla, "Dude, vakna! Jag menar... jag vet inte varför. Vakna bara. "

Episod 12: Här är vad ditt husdjur gör när du inte är i närheten: närheten

Det är utmanande, men våra värdar Allegra Ringo (veteran pet-haver) och Renee Colvert (veteran pet-wanter) är så här för dig. De vet varför din katt vaknar dig så tidigt och hur du kan ändra beteendet.

Om du undrar hur man motiverar en lat hund på eftermiddagen, så har Allegra och Renee svar. Inga riktiga svar faller i grunden ut ur sina fashionabla fickor och faller på golvet där hunden kommer att äta dem. Men låt inte din valp äta för många på en gång eftersom vi har ny information om hur många kalorier den goda pojken ska äta, och var dessa kalorier kommer ifrån.

Boxer Dog på sin comfy soffa

Vi avslöjar också hemligheter som varför katter sover i diskbänken när de är rädda för vatten, och vilka cocktails är säkra för hundar (spoiler: none).

Detta är den bästa podcasten om husdjur någonsin, och det kommer att förändra ditt liv! (kanske.) Så lyssna på full volym och RAGE !!!

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att släppas varje fredag ​​och finns på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar det du hör, kolla in vårt avsnitt om huruvida katter är bara söta, lilla mördare.


Video: Tittut För Barn - Lär dig Djur App

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 22: Varför Äter Hundar Äckliga Saker?

✔ - Episod 5: Hur Får Du Dina Husdjur Redo För Sommaren

✔ - Episod 14: Det Här Är Hur Ditt Husdjur Väljer Sitt Favoritmusik


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!