Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 14: Det Här Är Hur Ditt Husdjur Väljer Sitt Favoritmusik

Det visar sig att våra pocher är som musiker också musikaliska.


Börjar din hund gråta när Beyonce är på spåret, eller när du sjunger sjunger en 80-talstopp som bara sitter fast i huvudet? Det visar sig att, som människor, våra pocher är ganska musikaliska också. Och för att du är hennes bästa vän, utlöser vissa toner och rytmer din hunds behov av att kommunicera med dig.

Våra hårdrockande värdar med mostes, Renee Colvert och Allegra Ringo, tar dig på en backstage-turné till varför din hund skrattar och hur du kan få henne ett rekordkontrakt!

WOOF: Varför gör HUN HOWL TO MUSIC?

Vi tittar också på vilka ljudtyper din hund älskar att höra mest. Det visar sig, enligt någon väldigt allvarlig forskning från skotska indierockers, att din hundfreaking älskar reggae.

hund i kostym

Så vänd lamporna ner lågt och gör dig redo för en soul shakedown-fest med Cuteness Pawdcast! Och om du gillar vad du hör - betygsätt och granska oss och kolla sedan vårt senaste avsnitt som är en A-Z guide till familjehundar.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att släppas varje fredag ​​och finns på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!


Video: KAYLA GETS BRACES! | SEE HOW BRACES ARE DONE | We Are The Davises

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 12: Här Är Vad Ditt Husdjur Gör När Du Inte Är I Närheten

✔ - Episod 15: Förstår Husdjur Tid?

✔ - Episod 19: Är Ditt Hus Grundläggande Om De Gillar Pumpa Krydda?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!