Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 15: Förstår Husdjur Tid?

Dyk in i den mystiska världen av djurs intelligens.


Hundar och katter har bara ett sätt att veta när deras ägare håller på att gå igenom dörren, men hur kunde de kanske veta det?

Tja, om du någonsin undrat om hundar uppfattar dagar eller varför din katt väntar vid dörren när du kommer hem, så herrar och fruar - vi har viss information som du behöver höra!

I denna episod utforskar Cuteness petsperts Renee Colvert och Allegra Ringo den mystiska världen av djurs intelligens. Och tro oss, husdjur är freaking smarta på sätt som människor aldrig ens föreställt sig. Har du någonsin försökt få jordnötssmör ur en burk utan att använda dina motsatta tummar? Vi trodde inte det.

Förstår husdjur tid?

Du kommer också att höra allt om Renés helt nya valp, göra några tips om hur du acklimatiserar din pooch till en ny hundspark och Allegra går genom leash training din valp.

Episod 15: förstår husdjur tid?: episod

Nu låter det inte bra! Ja? Tja då, tryck på spela och kom till några dang podcasting redan! Och om du gillar vad du hört, lyssna på vårt avsnitt om varför hundar skriker till musik.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att släppas varje fredag ​​och finns på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!


Video: Bushcraft Camp Update 15 - Wood Frame Roof Build (Super Shelter)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 30: Hur Husdjur Väljer Sina Djurvänner

✔ - Episod 21: Kan Husdjur Se Spöken?

✔ - Episod 3: Varför Gör Katter Och Hundar Bett?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!