Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 19: Är Ditt Hus Grundläggande Om De Gillar Pumpa Krydda?

Brace dig själv; pumpa krydda kommer.


Om du bor det pumpa spice livet, då kommer väderleksanmälan förmodligen dig galen. När allt kommer omkring hämtar hösthästarna hantverkare av hantverkare för hantverk för att fylla sina affärsgaller med aromer och smaker av Amerikas mest älskade kalebass. Men är pumpa bra för dina husdjur? Och om din pup eller kattunge har en kärlek till pumpa krydda, gör det dem också grundläggande?

Cuteness Pawdcast värdar Renee Colvert och Allegra Ringo täcker allting pumpa krydda i det här avsnittet som ägnas åt säsongen och dyker in i den konstiga pumpen spice produkter för katter och hundar.

WOOF: PUMPKIN SPICE LATTES FÖR DIN HUND ÄR EN TING NÅGONSIN 2017

Renee introducerar också en porcupine med namnet Teddy som har en förtjusande och överraskande reaktion på pumpor, medan Allegra delar sina favoritdjurs-temapumpas DIY-projekt.

Ta reda på varför du borde utfodra pumpa till din hund, och huruvida katter också dra nytta av de fantastiska egenskaperna hos denna fantastiska squash på ett annat stupendous avsnitt av Cuteness Pawdcast. Om du gillar det du hör, kolla in vårt avsnitt som ägnas åt de första sakerna att göra med ett nytt husdjur.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!


Video: Samuli Edelmann - Tähtipölyä (uusi albumi nyt kaupoissa)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 4: Är Husbröllop De Sötaste Sakerna Någonsin?

✔ - Episod 1: Varför Mår Katterna?

✔ - Episod 31: Omg, Du Spenderade Så Mycket På Ditt Husdjur?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!