Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 2: Vilken Stat Har De HĂ€lsosamma Husdjuren?

I dagens avsnitt tÀcker vi huruvida nÄgra hundar Àr födda aggressiva, vilka stater har de hÀlsosamma husdjur och hur man gör nÄgra enkla doggie diys.


Om du Àr som oss, nÀmns nÀmnandet av bikinisÀsongen att du böljer "WHO CARES!" Vi skulle hellre prata om att vara frisk. BÀttre Àn, vi skulle hellre prata om att husdjur Àr hÀlsosamma! Lyckligtvis har vi en rangordning av de hÀlsosammaste husdjur i USA för att hjÀlpa dig att Àndra Àmnet under nÀsta "beach bod ready" -samtal.

Vi hanterar ocksÄ kontroversen om huruvida nÄgra hundar Àr födda aggressiva eller inte, och gÄ igenom nÄgra söta hundgodis-sjÀlvstudier. Faktum Àr att om du vill göra nÄgra fler hemprojekt för bÄde katter och hundar - har vi tÀckt dig.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast kommer att slĂ€ppas varje fredag ​​och finns pĂ„ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksĂ„ hĂ€r pĂ„ Cuteness!

Om du gillar det du hör, lyssna du till vÄrt avsnitt: Varför mÄr katterna?

Meddela Cuteness Pawdcast! ?

Är du en kattperson ELLER en hundperson? ? ? The Cuteness Pawdcast Ă€r hĂ€r för att svara pĂ„ dessa frĂ„gor och mer! ? SUBSCRIBE NU ? iTunes: //bit.ly/iTunesCutenessPawdcast Google Play: //bit.ly/PlayCutenessPawdcast


Video: WE GOT A PUPPY!!!! | THE KIDS GET SHOCKED | We Are The Davises

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 2: Vilken Stat Har De HĂ€lsosamma Husdjuren?

✔ - Episod 12: HĂ€r Är Vad Ditt Husdjur Gör NĂ€r Du Inte Är I NĂ€rheten

✔ - Episod 27: Hur Bryr Du Sig Om Ditt Husdjurs Rörmustasch


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!