Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 20: Äter Hundar Verkligen Läxor?

Cuteness pawcasts värdar, renee och allegra, gräver genom internet för att avslöja ursprungsberättelsen för denna klassiska ursäkt.


Oavsett om det verkligen är en ursäkt för skolbarn i hela USA eller helt enkelt en trött gå till gag för komediförfattare, skulle du vara svårt att hitta någon som inte har sagt "hunden åt mina läxor" på en eller annan gång. Men var kommer denna fras ifrån?

Cuteness Pawdcasts värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo gräver genom internet för att avslöja ursprungsberättelsen om denna ibland hilariska ursäkt som användes när vi inte bara glömde att göra vår läxa, men vi brydde oss inte heller om att göra en anständig anledning att ignorera en deadline.

Och medan läxor, eller snarare inte gör läxor, är hett i vårt sinne går vi tillbaka i tiden för att påminna om de viktiga pet-tema läsuppgifterna från skolan. Från tårar som "Where The Red Fern Grows" till klassrumsfavoriter som "Rin Tin Tin", granskar vi de mest inflytelserika sidomästarna som någonsin lästs.

PAWDCAST: ÄR DIN PET BASIC OM DE ÄR PUMPKIN SPICE?

I det extra kreditsegmentet på showet möter vi några lärares husdjur som har lärt sig hur man gör unika saker som att använda en mänsklig toalett, åka skridskoåkning och sätta ihop pussel.

Sitta, stanna och tryck spela - det är Cuteness Pawdcast med Renee och Allegra!

Nya episoder av Cuteness Pawdcast släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!


Video: 24 HOURS OF LIVING IN OUR CAR! | OVERNIGHT CHALLENGE | We Are The Davises

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 16: Hur Man Tränar Katter Och Hundar

✔ - Episod 19: Är Ditt Hus Grundläggande Om De Gillar Pumpa Krydda?

✔ - Episod 27: Hur Bryr Du Sig Om Ditt Husdjurs Rörmustasch


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!