Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 21: Kan Husdjur Se Spöken?

Be om en vÀn.


De flesta husdjursförÀldrar har berÀttelser om nÀr deras hund eller katt krypte dem ut genom att reagera pÄ nÄgot som bara inte var i rummet. Vi borstar vanligtvis dessa tillfÀllen Ät sidan, men vad hÀnder om vÄra husdjur kÀnner av nÄgot som mÀnniskor inte kan uppleva? Det Àr dumt, eller hur? Men för riktiga, liksom kan katter och hundar se spöken?

Cuteness Pawdcast, Renee Colvert och Allegra Ringos ghoulish vÀrdar grÀver genom webens fossila rekord för bevis pÄ husdjur som uppfattar övernaturliga fenomen och grÀver historier om husdjursÀgare som svÀr deras husdjur har sett spöken.

Precis som nĂ„gon bra skrĂ€ckfilm slutar Ă„tgĂ€rden inte efter den första döden. FĂ€stena fortsĂ€tter med mer morbid frĂ„gor: Är det okej att gĂ„ din hund genom kyrkogĂ„rden? Vad Ă€r de sötaste pardrĂ€kterna för mĂ€nniskor och husdjur? Vad Ă€r den hĂ€r sĂ€songen mest skrĂ€mmande och nĂ€ringsrika Halloween behandla DIY för husdjur.

EPISODE 20: ÄR HUNDAR ÄR ÄR HJÄRVARANDE?

Den grusliga twosomen, aka Spooky Colbert och Bloody Guts Ringo, tar ocksÄ en Delorean i sina förflutna för att Äteruppliva sina favorithalloween shows som Charlie Brown, Garfield, och andra djur-tema popkultur viskat frÄn bortom den bleka.

Vrid lamporna ut, vrid upp podcasten och upprepa i spegeln tre gÄnger: skÀrpa.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast slÀpps varje tisdag och finns tillgÀngliga pÄ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksÄ hÀr pÄ Cuteness!


Video: Brock Lesnar is surprised by the return of The Undertaker: Raw, Feb. 24, 2014

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 5: Hur FĂ„r Du Dina Husdjur Redo För Sommaren

✔ - Episod 14: Det HĂ€r Är Hur Ditt Husdjur VĂ€ljer Sitt Favoritmusik

✔ - Historia


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!