Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 23: Hur Man Adopterar Hunden Av Dina Drömmar

Kom igen, du vet att du Àr redo!


Okej, du har lÀngtat lÀnge pÄ bilder av dina vÀnners hundar pÄ Instagram och körde vid hundsparker som inte Àr pÄ vÀg hem. Face det, du vill ha en snuggle kompis men Àr inte helt sÀker pÄ om du Àr redo för en, och Àven om du var, har du ingen aning om hur du hittar den hund du har dagdrömmer om.

Tja, oroa dig inte för dina husdjur-besattade huvuden. VÀrdarna Renee Covlert och Allegra Ringo har alla svar för denna Adoptober-upplaga av Cuteness Pawdcast.

Lyssna: VARFÖR ÄR HUND ÄR SJUKDOMLIGA SAKAR?

Vi har ett test som hjÀlper dig att avgöra huruvida du Àr redo för en egen furrig vÀn. Vi utforskar ocksÄ vad en potentiell hundmamma eller hund pappa behöver veta om innan de antas - allt frÄn att upptÀcka de subtila skillnaderna mellan humana samhÀllen, rÀddar och skydd mot vad man kan förvÀnta sig vid en adoptionsmÀssa.

Svartvit Schnauzer / Dalmatian hund

WOOF: DU KAN HÖRA PENGAR FÖR SKYDDARE ENKELT MED ATT DIN HUND

Best Friend Animal Society Michelle Sathe ansluter sig ocksÄ till podcasten i veckan för att berÀtta om deras djurreservat uppdrag att Äteruppta husdjur direkt i ditt bekvÀma vardagsrum.

SÄ det finns ingen anledning att inte anta eller lyssna pÄ det hÀr avsnittet av Cuteness Pawdcast.

Nya episoder av Cuteness Pawdcast slÀpps varje tisdag och finns tillgÀngliga pÄ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksÄ hÀr pÄ Cuteness!


Video: 97% Owned - Economic Truth documentary - How is Money Created

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 11: Är Katter Bara Söta, SmĂ„ Mördare?

✔ - Historia

✔ - Episod 16: Hur Man TrĂ€nar Katter Och Hundar


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!