Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 24: Är Svarta Katter Verkligen Otur?

Renee colvert och allegra ringo släppte katten ur väskan om en av de äldsta husdjursmyterna som fortfarande tror.


Bilder av svarta katter är bland de mest ikoniska Halloween-symbolerna av spookiness, och dess hemsökta status är nära knuten till en gammal tillskott av olycka som fortfarande kvarstår idag. Men var kom den här underliga tron ​​från, och varför är det fortfarande omtänkt?

Cuteness Pawdcast värdar, Renee "Blood & Guts" Colvert och Allegra "Killer" Ringo, skura internet för att spåra inte bara ursprunget till den svarta kattmyten utan också rötterna av katt-temade idiom som "släpp katten ut ur påsen "och" nyfikenheten dödade katten. "

Episod 24: Är svarta katter verkligen otur?: katter

Renee berättar om hennes livslånga besatthet med de musikaliska katterna, och Allegra delar några av de mest episka DIY-kostymfelmen som är kända för mänskligheten i den här raucösa all-cats-utgåvan av Cuteness Pawdcast.

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar det du hör, lyssna du på vårt avsnitt som ägnas åt att anta din drömhund. Också, följ Cuteness Pawdcast på Twitter för de senaste nyheterna om katter, hundar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: The Shape of Water

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 30: Hur Husdjur Väljer Sina Djurvänner

✔ - Episod 10: Vad Gör Ett Bra Husdjur?

✔ - Episod 24: Är Svarta Katter Verkligen Otur?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!