Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 24: Är Svarta Katter Verkligen Otur?

Renee colvert och allegra ringo slÀppte katten ur vÀskan om en av de Àldsta husdjursmyterna som fortfarande tror.


Bilder av svarta katter Ă€r bland de mest ikoniska Halloween-symbolerna av spookiness, och dess hemsökta status Ă€r nĂ€ra knuten till en gammal tillskott av olycka som fortfarande kvarstĂ„r idag. Men var kom den hĂ€r underliga tron ​​frĂ„n, och varför Ă€r det fortfarande omtĂ€nkt?

Cuteness Pawdcast vÀrdar, Renee "Blood & Guts" Colvert och Allegra "Killer" Ringo, skura internet för att spÄra inte bara ursprunget till den svarta kattmyten utan ocksÄ rötterna av katt-temade idiom som "slÀpp katten ut ur pÄsen "och" nyfikenheten dödade katten. "

Episod 24: Är svarta katter verkligen otur?: katter

Renee berÀttar om hennes livslÄnga besatthet med de musikaliska katterna, och Allegra delar nÄgra av de mest episka DIY-kostymfelmen som Àr kÀnda för mÀnskligheten i den hÀr raucösa all-cats-utgÄvan av Cuteness Pawdcast.

Nya episoder slÀpps varje tisdag och finns tillgÀngliga pÄ iTunes och Google Play. Episoder finns ocksÄ hÀr pÄ Cuteness!

Om du gillar det du hör, lyssna du pÄ vÄrt avsnitt som Àgnas Ät att anta din drömhund. OcksÄ, följ Cuteness Pawdcast pÄ Twitter för de senaste nyheterna om katter, hundar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: The Shape of Water

Du Kanske OcksĂ„ Är Intresserad Av:

✔ - Episod 9: Varför Är Sommaren Den Mest SvĂ„ra SĂ€songen För Husdjur?

✔ - Episod 22: Varför Äter Hundar Äckliga Saker?

✔ - Episod 10: Vad Gör Ett Bra Husdjur?


ÖversĂ€ttning Dela Detta Med Dina VĂ€nner!