Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 26: Silliest Sällskapsdjur Gör Under Semestern

Hundar hoppar på toppen av bord och förtärda rostkalkoner. Katter som slår av med thanksgiving-rätterna bara för att kräka upp dem vid fotens gäster.


Hundar hoppar på toppen av bord och förtärda rostkalkoner. Katter som slår av med Thanksgiving-rätterna bara för att kräka upp dem vid fotens gäster. Det här är de historier som föräldrarna älskar att berätta för varandra och Cuteness Pawdcast-värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, delar väldigt viktiga berättelser om mycket dåligt beteende från husdjur under semestermöten.

Men den här tacksamma upplagan av podcasten är inte alla krigshistorier av Thanksgivings past. Vi tittar också på vilka säsongsbetonade livsmedel som är säkra för hundar och katter, vilka är farliga och hur ditt husdjur väljer sin favoritfamilj när företaget kommer till stan.

Plus, Nickelodeon artist och animatör Ashlyn Anstee tar det varma sätet att prata om hennes skrämmande katters legendariska måltidstider och hur hundarna från hennes barndom plundrade skräpburkar och defiantly gjorde sig till centrum för semesterbordet.

Ett inlägg som delas av Ashlyn Anstee (@ashlynanstee) den 19 okt 2017 kl. 11:11 PDT

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar det du hör, lyssna du på vårt avsnitt om kattmyter. Också, följ Cuteness Pawdcast på Twitter för de senaste nyheterna om katter, hundar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: Playful Kiss - Playful Kiss: Full Episode 1 (Official & HD with subtitles)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 33: Nya Vanor För Att Förbättra Ditt Husdjurs Liv

✔ - Episod 10: Vad Gör Ett Bra Husdjur?

✔ - Episod 23: Hur Man Adopterar Hunden Av Dina Drömmar


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!