Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 28: Thanksgiving Är (Lyckligtvis) Går Till Hundarna

National dog show är en thanksgiving tradition för hund älskare överallt, och vi har insidan (poop) scoop.


När de flesta amerikaner tänker på Thanksgiving, kommer oändliga tallrikar med kalkon och sidrätter följt av fotboll ofta att komma ihåg, men för hund älskare överallt är NBC-sändningen av Purinas National Dog Show en välkommen semestertradition som är ett perfekt ackompanjemang för att hålla -minuterade middagsberedningar.

Och varför inte? Att titta på förtjusande, välskötta hundar visar upp sina färdigheter och träning är förmodligen ett av de bästa sätten att spendera några timmar medan du hamnar i familjen och lägger till ett extra lager glasyr på stek kalkon. Därför delar Cuteness Pawdcasts värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, historien om denna stolta händelse och hundarna att titta på för Thanksgiving. De har också scoop på scenen bakom scenen i en av våra favoritfilmer: Christopher Guests hyllning till hundshow, Best In Show.

Stand-up komiker och författare som är bäst känd för hennes arbete med Just for Laughs, Amanda Brooke Perrin, går med i podcasten för att regalera lyssnare med berättelser om sina äventyr som en tacksam ny mamma till en söt liten vuxen som heter Moo.

Ett inlägg som delas av Amanda Brooke-Perrin (@brookeperrin) den 6 okt 2017 kl. 13.17 PDT

Thanksgiving går till hundarna i detta avsnitt av Cuteness Pawdcast. Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in våra djurens mustasch episod med komedi och skådespelare Briana Hansen och hennes två Aussiedoodles, Bonnie och Clyde. Också följ oss på Twitter för de senaste nyheterna om hundar, katter, buggar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: FORTNITE 3 MARKER CHALLENGE | We Are The Davises

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 20: Äter Hundar Verkligen Läxor?

✔ - Episod 33: Nya Vanor För Att Förbättra Ditt Husdjurs Liv

✔ - Episod 31: Omg, Du Spenderade Så Mycket På Ditt Husdjur?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!