Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 29: Är Katter Och Hundar Smartare Än Mänskliga Småbarn?

Skribent och värd för the peanuts gallery podcast, josh a. Cagan, har mycket att säga om hans väldigt snygga hund, banjo.


Husdjur är både sanna julmirakel och yuletide katastrofer allt i ett. Åtminstone är det den heta upplagan från den här decemberutgåvan av Cuteness Pawdcast där våra värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, delar berättelser om väldigt smarta hundar, som om nutidens husdjurspsykologi ska tros, är lika intelligenta som 2-åriga mänskliga småbarn, som de flesta föräldrar kommer att berätta för dig, är ganska dangklara.

Renee och Allegra tar också ett djupt dykk i kattens beteende för att bevisa att skrämmande katter, som populärkulturen har hängt på som att ge noll f ** ks, är faktiskt furna vetenskapsmän som bedriver proverbaserade experiment genom att leka med föremål som de uppfattar som något att jaga. Om det föremål för sin nyfikenhet faller och bryter, är det en dyr vas; men om det går, kan det bara vara en mus.

Scriptwriter och värd för The Peanuts Gallery podcast, Josh A. Cagan, är pappa till en heck av en hund - en söt valp som heter Banjo - och han ansluter sig till podgen för att berätta om hur man inte bara väljer ett inspirerande namn för en hund, men också en säker eld metod för att anta den bästa pupen för dig.

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in vår Thanksgiving går till hundarna episod med komiker och skådespelare Amanda Brooke Perrin, förenar podcasten för att regalera lyssnare med berättelser om sina äventyr som en tacksam ny mamma till en söt liten vuxen som heter Moo. Också följ oss på Twitter för de senaste nyheterna om hundar, katter, buggar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: TVF - BLF - dec 2012

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 12: Här Är Vad Ditt Husdjur Gör När Du Inte Är I Närheten

✔ - Episod 11: Är Katter Bara Söta, Små Mördare?

✔ - Episod 30: Hur Husdjur Väljer Sina Djurvänner


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!