Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 30: Hur Husdjur Väljer Sina Djurvänner

I det här avsnittet täcker vi osannolika djurvänner, mat på mänskliga bord som husdjur borde rensa bort och producent jennifer marmor förenar oss för att dela en berättelse om en hund som heter george.


Jocks blir kär i nördar. Teaterbarn och druggies hitta vänskap under sommarläger. Det här är de relationer som vi älskar att se eftersom de är, ja, oväntade.

Så är också relationerna våra värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, utforska i denna speciella vänner-episod av Cuteness Pawdcast. Från en hund som tillbringar sina eftermiddagar med en anka till en rädd kalkon som älskar sin furryfamilj, är oväntade vänner den plot vredet som världen är hungrig för.

Och talar om hunger kan älsklingslystnader förmörkas med sina mänskliga motsvarigheter. Så det är viktigt för husdjuret - besatt att förstå vilka livsmedel på mänskliga bord som är farliga för katter och hundar som kan smyga en bit när deras folk inte ser. Vi överlagar hälsorelaterad information om de vanligaste livsmedlen husdjur kommer i kontakt med dag till dag.

Vi har också gäst Jennifer Marmor, producent av domare John Hodgman Podcast, som delar berättelsen om hur hon och hennes hennes fästman anlände sina drömmar - en hund som heter George - efter ett budkrig bröt ut på ett Los Angeles-baserat skydd.

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in vår episod om huruvida inte husdjur är smartare än småbarn, med gäst Josh A Cagan, en manusförfattare och värd för The Peanuts Gallery Podcast, som kommer att regalera dig med berättelser om hans bedårande hund, Banjo.

Följ oss på Twitter för de senaste nyheterna om hundar, katter, buggar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: There's Something About Mary

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 26: Silliest Sällskapsdjur Gör Under Semestern

✔ - Episod 12: Här Är Vad Ditt Husdjur Gör När Du Inte Är I Närheten

✔ - Episod 22: Varför Äter Hundar Äckliga Saker?


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!