Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 31: Omg, Du Spenderade Så Mycket På Ditt Husdjur?

Från limo service till lyxiga bostäder, undersöker vi de livfulla liven hos djur som lever bättre än de flesta. Och medan vi är där (slumming, förstås) delar renee några bra meningsfulla (men förmodligen hemska) idéer för diy husdjursgåvor, t.ex. Anka tapar tennisbollar till roomba.


Varje år delar National Retail Federation ett chockerande tal som beskriver hur mycket pengar amerikanerna kommer att spendera att köpa semestergåvor till sina husdjur. Medan vi är mycket för lat för att leta upp den här siffran bara för att skriva denna paragraf, är du säker på att det är en galen mängd pengar som visar att vi inte bara har fler dollar än förnuft, men att vi också älskar våra husdjur och, som födda konsumenter, har inte funnit ett bättre sätt att visa vår kärlek.

Så exakt vilka typer av gåvor köper vi för våra älskade katter och hundar? Det är vad Cuteness Pawdcast värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, dyker huvudet först i Google för att ta reda på det.

Från limo service till lyxiga bostäder, undersöker vi de livfulla liven hos djur som lever bättre än de flesta. Och medan vi är där (slumming, förstås) delar Renee några bra meningsfulla (men förmodligen hemska) idéer för DIY husdjursgåvor, t.ex. Anka tapar tennisbollar till Roomba.

Om du någonsin har skadat skulden om att lämna ditt husdjur bakom dig som galavant runt om i världen som en globetrottande gadfly, kompensera dig över genom att skriva om dina bra killar och bra tjejer i en femstjärnig kennel. Vi har hittat boende i världsklass för ditt husdjur som kommer att lämna dig lyckligt oanständigt!

Författare och komiker Matt Moore stannar av Cuteness kenneln för att dela med sig av sin lite oroliga passion för pugs - en besatthet med en ursprungshistoria som du behöver höra för att tro. Lita på oss; Det är konstigt, och Matt Moore är härligt.

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också här på Cuteness!

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in vår episod om hur husdjur väljer andra djurvänner, med gäst Jennifer Marmor, producent av domare John Hodgman Podcast, som delar berättelsen om hur hon och hennes hennes fästman antog vallet av sina drömmar - en hund som heter George - efter ett bud krig bröt ut på ett Los Angeles-baserat skydd.

Följ oss på Twitter för de senaste nyheterna om hundar, katter, buggar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video: WHO TOOK OUR SECRET SANTA GIFT?!?! | Mystery Box YouTuber Exchange | We Are The Davises

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 6: Är Kattungar Enklare Än Valpar?

✔ - Episod 31: Omg, Du Spenderade Så Mycket På Ditt Husdjur?

✔ - Episod 12: Här Är Vad Ditt Husdjur Gör När Du Inte Är I Närheten


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!