Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 32: Är Katter Bättre Djur Än Hundar?

Hundar kan vara människans bästa vän, men katter - de är bara enklare att ta hand om! Det är den heta efter de senaste problemen cuteness pawdcast värdar, renee colvert och allegra ringo, upplevde när de gick ombord på sina hundar under semestern.


Hundar kan vara människans bästa vän, men katter - de är bara enklare att ta hand om! Det är den heta efter de senaste problemen Cuteness Pawdcast värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, upplevde när de gick ombord på sina hundar under semestern. För att fira dessa förvirrande hundkomplikationer, är detta avsnitt en två-paw salute till katter där vi utforskar ganska mycket alla de stora kattfrågorna. Varför beter sig katter som de gör? Vilket är det bästa sättet att dölja en katt? Hur övertygar du din pappa för att låta dig få en katt?

Renee och Allegra påminner om hur de gick från att vara döda hundfläktar till kattälskare. (Spoiler: Det var ganska lätt för att katter gillar att sova på din rumpa och hilariously springa runt som galningar på natten.) Damerna undersöker de kattfena fenomenen "nighttime zoomies", när våra naturligt crepuskulära katter rinner runt medan människor försöker sova. Värdarna begränsar också orsakerna till att din katt stirrar på dig; det är antingen för att de är visuella jägare, eller de gillar dig, eller kanske de ser ett spöke.

Har du någonsin undrat hur man husdjur en katt? Du har tur eftersom Renee nyligen lärde dig den första lektionen av kattpetting: Gnugga inte ögonen för dem (de tycker inte om det). Hon delar också den bästa förhandlingsmetoden för att få en katt: skuld. Det var rätt, en 13-årig tjej slog ner sin pappas fasta invändningar mot en familjekatt med vad hon har kallat en "sorgens vägg".

Du dödar mig på Pic.twitter.com/KYPl3oPxIi

- Elizabeth Matheson (@Breezymatheson) 10 december 2017

Cuteness Pawdcasts producent och kattexpert, Alexis Preston, tar det varma säte för att berätta om hennes hundliknande katter, Clem och Maud. Alexis kallar dem "gateway katter" eftersom de har den perfekta dispositionen att omvandla hundfolk till kattfolk. Och hon har rätt; både Renee och Allegra vann omedelbart. Jag menar, titta på dessa kompisar! Vem skulle inte vara?

Ett inlägg som delas av Alexis B Preston (@exitsexist) den 29 mars 2017 kl 15:15 PDT

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in vår episod på djurens överdrivna liv, med författare och komiker Matt Moore, som delar sin svåra passion för pugs - en besatthet med en ursprungsberättelse som du behöver höra för att tro. Lita på oss; Det är konstigt, och Matt Moore är härligt.

Detta avslutar den sista episoden av Cuteness Pawdcast. En stor rop ut till dig, lyssnaren. Du är bäst! Tack för att du har hämtat podcasten och kom ihåg: sällskapsdjur är de bästa människorna!


Video: Twisted: The Untold Story of a Royal Vizier (Whole Show)

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 24: Är Svarta Katter Verkligen Otur?

✔ - Episod 33: Nya Vanor För Att Förbättra Ditt Husdjurs Liv

✔ - Episod 13: Den Överraskande Sanningen Om Familjen Hunden


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!