Webbplatsen Handlar Om Husdjur

Episod 33: Nya Vanor För Att Förbättra Ditt Husdjurs Liv

Från att göra enkla tweaks till ditt husdjurs diet för att översyna sina träningsrutiner, kommer värdarna renee colvert och allegra ringo att visa dig hur man odlar hälsa och lycka till ditt husdjur under det nya året.


När vi tar det här kalenderåret till slut, söker många människor sätt att hälsa på det nya året genom att göra förbättringar och ställa in mål. Djurföräldrar letar också efter sätt att ge sina furiga vänner en bättre livskvalitet också!

I detta avsnitt av Cuteness Pawdcast, värdar, Renee Colvert och Allegra Ringo, hjälper du dig att utveckla nyårs resolutioner för dig och ditt husdjur. Från att göra enkla tweaks till ditt husdjurs diet för att översyna sina träningsrutiner, kommer Renee och Allegra att visa dig hur man odlar hälsa och lycka för ditt husdjur under det nya året.

Komiker och värd för podcasten Friends Without Benefits, Jason Horton, går med i episoden för att prata om hans två katter, Quincy och Bruce. Jason delar hemligheterna för att vinna förtroende hos kattdjuren i ditt liv, samt tips för att lansera nästa stora amerikanska, pet-themed sociala medieprojekt.

Nya episoder släpps varje tisdag och finns tillgängliga på iTunes och Google Play. Episoder finns också hos Cuteness!

Om du gillar vad du lyssnar på, kolla in vår episod om hur mycket pengar konsumenterna spenderar på lyxprodukter för sina husdjur, med författare och komiker Matt Moore som delar sin svåra passion för mopsar.

Följ oss på Twitter för de senaste nyheterna om hundar, katter, buggar och, naturligtvis, Renee och Allegra!


Video:

Du Kanske Också Är Intresserad Av:

✔ - Episod 1: Varför Mår Katterna?

✔ - Episod 21: Kan Husdjur Se Spöken?

✔ - Episod 13: Den Överraskande Sanningen Om Familjen Hunden


Översättning Dela Detta Med Dina Vänner!